Oznake i upozorenja

Oznake i upozorenja

Oznake i upozorenja su nešto sasvim novo u našoj ponudi. Mi Vam nudimo mogućnost štampe velikog dijapazona tabli sa oznakama za usmeravanje, upozorenje, signalizacije i još mnogo toga. Oznake iz naše ponude se štampaju na aluminijumu tehnikom sublimacione štampe. Ova tehnika štampe omogućava štampanje na metalu u malim tiražima i to u punom koloru. Boje koje se štampaju na aluminijumu su veoma postojane i odličnog su kvaliteta. Ova usluga štampe je prvenstveno namenjena firmama, industrijama, institucijama ali i za one koji imaju potrebu da odštampaju određenu tablu u zavisnosti od potrebe. Oznake i upozorenja se mogu upotrebiti i za neke druge svrhe ukoliko Vi imate nekih drugih ideja. Na aluminijumu u okviru ovih formata se mogu štampati i table za pse.

  • Znakovi koje proizvodimo su u skladu sa važećim propisima u Republici Srbiji. Znakovi su praćeni smernicama Evropske unije – ISO standardima.
  • Izrađujemo ih u standardnim veličinama ali i u drugim modifikovanim veličinama ukoliko klijent to zahteva.
Štampa oznaka i upozorenja

Oznake i upozorenja

Oznake i upozorenja se štampu tehnikom sublimacije. Štampa se na mnogim formatima. Otisak je pun kolor.
  • Šifra proizvoda: ŠOU
  • Materijal: Aluminijum
  • Dimenzije štampe: A5, A4, A3

* Po zahtevu kupaca radimo i mnoge druge dimenzije.</p style>

Štampa

Ukoliko sami želite da pravite ovakve znakove sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na metal. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Pored ove vrste štampe imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška