O nama

Direktor Mijodrag Samardžija

Već više od 20 godina

radimosve kako bi

naši kupci bili srećni.

Od početka svog postojanja Mincom je povezan sa fotografijom.

Poslednjih 20 godina, koliko firma Mincom posluje, trendovi u industriji fotografije i štampe se ubrzano menjaju. U skladu sa promenama i firma Mincom, prateći trendove, iz firme koja je prvenstveno bila usresređena na rad sa fotografijom izrasta u firmu koja se danas bavi sublimacijom i poslovima koji su usko vezani za nju.

Nismo samo mi pratili trendove koje nam je razvoj novih tehnologija doneo, već i naši klijenti. Zbog toga Mincom kao firma, čiji je primarni cilj zadovoljenje potreba naših klijenata, gleda u napred i trudi se da svojim poslovnim partnerima uvek omogući opremu za rad koja je u skladu sa najnovijim svetskim trendovima.

Firma se trenutno bavi prodajom sublimacionih štampača kao što su Sawgrass i Epson, termosublimacionim foto štampačima, sublimacionim programom za štampu. Možemo se pohvaliti najvećim izborom proizvoda za sublimaciju u Srbiji.

Sublimacija (fototransfer) – je proces koji uz pomoć visokih temperatura i visokog pritiska prenosi boju direktno u materijal na kome se štampa. Ova tehnologija omogućava prenos digitalne slike na:

keramika – šolje, ploče, pivske šolje, pločice, kamen
staklo – čašice za rakiju, krigle za pivo, satove, šolje
tekstil – majice, kecelje, krpice za naočare, torbe, jastuci
karton – puzle
metal – aluminijumske vizit karte, industrijske pločice, pločice sa imenima, šolje, zippo upaljači
drvo – MDF podmetači za čaše, MDF satovi, MDF privesci, MDF magneti
plastika – privesci za ključeve

Firma Mincom pored prodaje nudi i usluge obuke za opremu koju prodaju. Pa tako uz svaku kupljenu mašinu, tim inžinjera zaposlenih u Mincomu omogućava kompletno pojašnjenje procesa sublimacije, puštanja u štampu kao i prenosa odštampanog materijala direktno na proizvode na kojima se štampa. Izuzev obuke, dostupni smo i kao tehnicka podrška u slučaju nekih nejasnoća prilikom rada sa našom opremom.

Imamo širok spektar sublimacionih proizvoda koji su na raspolaganju, kao što su keramičke šolje, kvalitetni ChromaLux foto paneli i tekstil i mnoštvo dodataka. Pored velikog izbora šolja, raznih uređaja za sublimiranje nudimo proizvode i materijale priznatih proizvođača: BestSub, Sublisplash boje,  Forever, ChromaLux, Shinko, Ciaat i Unisub.

Proverite naš kvalitet!

Naš tim je uvek spreman za savetovanje i rešavanje bilo kakvog problema. Daćemo sve od sebe da naši klijenti od nas izađu zadovoljni sa osmehom na licu. U bilo kom pravcu se Mincom bude razvijao, klijenti će uvek biti na prvom mestu.

Osnovna delatnost kompanije je zasnovana na veleprodaji. Naročito za poslovne korisnike koji posluju sopstvenim biznisom.

Pozivamo Vas da sarađujete sa nama.
Samo pozovite telefonom ili nas kontaktirajte putem e-maila.

DISTRIBUTER ZA CRNU GORU

distributer-za-crnu-goru

MINCOM AKTIVNOSTI

sajam-grafima-2016
sajam grafima 2017
sajam-grafima-mincom-2018-150x150
G 2019
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email