Novi proizvodi za sublimaciju

Novi proizvodi za sublimaciju

Novi proizvodi za sublimaciju su atraktivni proizvodi za sublimacionu štampu. Potrudićemo se da Vam ponudimo proizvode koje nećete naći kod drugih dobavljača, a koji su dovoljno zanimljivi da popune Vašu ponudu. Prateći trendove, uvek ćemo se truditi da imamo najnovije proizvode namenjene za sublimacionu štampu.

Kod nas možete u svakom trenutku pronaći preko 100 različitih proizvoda namenjenih za sublimacionu tehniku štampe. Tu su maske za aktuelne telefone i veliki broj šolja za svačiji ukus. Imamo i kvalitetne majice namenjene za štampu na pamuku, priveske za ključeve različitih oblika, magnete za frižider, satove, puzzle…

Takođe nudimo veliki izbor različitih torbi namenjenih za sublimacionu tehniku štampu. Trudimo se da Vas iznenadimo i proširimo vašu ponudu kvalitetnim proizvodima. Tu su uvek novi proizvodi za sublimaciju koji su zanimljivi, i u trendu.

Kod nas uvek možete pronaći najpraktičnije i najprofesionalnije alate, štampače i termo prese za sublimaciju.

fluorescentne-solje
kacketi
flomasteri za crtanje na beloj šolji
metalne šolje
solja-metalna
solja-kocka
veliki-stalak-za-mobilni-cover
stalak za tablet
prišivni amblemi
crvena-kecelja-cover
automatska presa za šolje
presa za dva kačketa

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.