Navlaka za sedište

Navlaka za sedište

Navlaka za sedište sa štampom po želji. Ova navlaka je namenjena je da štiti jastuče za glavu od prljanja. Pored toga navlaka za sedište može biti odlična reklama ili poklon za dragu osobu. Na nju se može odštampati logo vaše firme, fotografija ili tekst po želji. Navlaka za sedište se štampa tehnikom sublimacije u punom koloru. Predstavlja odličan reklamni proizvod ili zabavan poklon za dragu osobu. Štampa ide direktno u tkanje tako da se navlaka za retrovizor može bez problema prati. Navlaka je izrađena od 100% poliestera i dolazi sa gumom i kanapom za zatezanje.

Navlaka za sedište je idealna za taksiste ili linijske i šatl prevoznike. Na njoj možete odštampati reklamu, tako da pored praktičnog dobija i reklamni smisao. Praktičan i originalan proizvod za svaku priliku. Pored navlake za sedište imamo i navlaku za retrovizor za zaštitu od grebanjai spoljnih uticaja. Svi naši proizvodi su unikatni, mogu da se štampaju na jedan komad a mogu i u serijama. Ako Vam treba pomoć ili imate neku ideju za štampu, slobodno nas kontaktirajte i pomoći ćemo Vam sa idejom i predlogom. Navlaka za retrovizor je odličan marketinški pokloni poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta. Za sve potrebe marketinških i reklamnih proizvoda, javite nam se i daćemo vam savet i pomoć kako bi napravili za vas savršen proizvod

.

navlaka za sediste

Navlaka za sedište

Navlaka za sedište namenjena za štampu sublimacionom tehnikom..

  • Šifra proizvoda: NSED
  • Dimenzije: univerzalna
  • Temperatura: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.