Navlaka za sedište

Navlaka za sedište

Navlaka za sedište je potpuno novi proizvod u našoj ponudi. Idealan je za brendiranje Vaše firme i odlična za svaki vid reklame. U saradnji sa taksi službama navlaka može da bude odlična reklama za vašu firmu. Pored proizvoda za sedište, možete da pogledate i patosnice. Osim kao za reklamu, navlake imaju i svoju zaštitnu funkciju. Ukoliko želite da Vaš automobil bude prepoznatljiv na ulicama grada, ovo je proizvod koji ne smete zaobići. Podarite Vašem četvorotočkašu idealnu navlaku za sedište.

Štampa na navlake za sedište se vrši sublimacionom tehnikom štampe koja vam omogućava štampu uz pomoć sublimacionih boja direktno na materijal. Sve što je potrebno je da osmislite dizajn po želji i da dodate svom automobilu novi detalj koji će ga učiniti jedinstvenim u gradu. Navlaka za sedište je univerzalne veličine i savršeno će pristajati svakom tipu automobila.

navlaka-za-sediste

Navlaka za sedište

Navlaka za sedište namenjena za štampu sublimacionom tehnikom..

  • Šifra proizvoda: NS01
  • Dimenzije: univerzalna
  • Temperatura: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi
Navlake su od materijala koji se zove “Trilobal”, a sastav je poliester 100%. Vodootporan je. U paketu dolaze četiri komada.

 

Navlaka za sedište je samo jedan od mnogobrojnih proizvoda namenjenih za sublimacioun štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.