Navlaka za retrovizor

Navlaka za retrovizor

Navlaka za retrovizor je potpuno novi proizvod u našoj ponudi. Idealan je za brendiranje Vaše firme i odlična za svaki vid reklame. U saradnji sa taksi službama navlaka može da bude odlična reklama za vašu firmu. Pored proizvoda za retrovizore, možete da pogledate i navlake za sedišta. Osim kao za reklamu, navlake imaju i svoju zaštitnu funkciju. Ukoliko želite da Vaš automobil bude prepoznatljiv na ulicama grada, ovo je proizvod koji ne smete zaobići. Podarite Vašem četvorotočkašu idealnu navlaku za retrovizore.

Štampa na navlake za retrovizore se vrši sublimacionom tehnikom štampe koja vam omogućava štampu uz pomoć sublimacionih boja direktno na materijal. Sve što je potrebno je da osmislite dizajn po želji i da dodate svom automobilu novi detalj koji će ga učiniti jedinstvenim u gradu. Navlaka za retrovizor je univerzalne veličine i savršeno će pristajati svakom tipu automobila.

navlaka za retrovizor

Navlaka za retrovizor

Navlaka za retrovizor namenjena za štampu sublimacionom tehnikom..

  • Šifra proizvoda: NR2, NR3
  • Dimenzije: 2 veličine(srednja i velika)
  • Temperatura: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi
  • Ispod tanjira staviti silikon u 3D presu
Navlake su od materijala koji se zove “Trilobal”, a sastav je poliester 100%. Vodootporan je. Sa zadnje strane nalazi se učkur za zatezanje lastiša. U paketu dolaze dva komada.

 

Navlaka za retrovizor je samo jedan od mnogobrojnih proizvoda namenjenih za sublimacioun štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.