Multifunkcionalna roler presa

Paket 1 multifunkcionalna roler-mašina

Multifunkcionalna roler presa

Multifunkcionalna roler presa se koristi za pečenje na olovkama, upaljačima, čašama, flašama, kartonskim kutijama, rokovnicima i svim proizvodima bez ručke. Takođe se koristi na mnogo različitih materijala kao što su metal, staklo, karton ili plastika. Ako su Vam do sada flaše stvarale problem zbog veličine ili dizajna od sada sve to možete rešiti ovom presom.

Roler presa

Multifunkcionalna roler presa

  • Šifra proizvoda: RHP
  • Dimenzije: 47x41x16.5cm
  • Težina: 25 kg
  • Materijal: Metal i plastika
  • Temperatura: 0-250°C
  • Vreme: 0-999 sekundi

Proces pečenja

Multifunkcionalna roler presa izuzetno je lagana za rad i ne zahteva teške i dugotajne procese pečenja. Sve što treba da uradite jeste da zalepite dizajn na proizvod i stavite u presu.  ima 3 valjka, dva ispod proizvoda i jedan iznad. Dva valjka ispod proizvoda služe kako bi okretali proizvod dok se treći valjak zagrejava i peče dizajn na proizvod. Jednostavno postavite temperaturu na displeju prese te stavite proizvod na donja dva valjka i podignite ručku. Kada podignete ručku donja dva valjka će se podići i stinuti proizvod sa gornjim valjkom. Sada sačekajte da vreme na displeju isteče i Vaš proizvod je gotov.

UPOZORENJE: Kada skidate proizvod sa prese obavezno koristite rukavice. Presa se zagrejava na velike temperature kako bi mogla preneti dizajn na proizvod.


PAŽNJA – Otisak je moguće skinuti intenzivnim trljanjem ili grebanjem po štampi.


Presa multifnukionalna za solje
Mutlifunkcionalna roler presa specifikacije
Roler presa delovi

Repromaterijal

Ukoliko ste zainteresovani za repromaterijal koji ova Multifunkcionalna roler presa može da koristi na pravom ste mestu. U našoj ponudi osim mašina za sublimaciju, lasersku štampu i presa možete pronaći i sublimacione, forever i laser papire, prah za pamuk, mašine za bedževe, priveske i magnete. Osim mašina u ponudi ćete pronaći i razne proizvode za štampu kao što su šolje, čašice, majice, jastuci, kape, puzzle, kamen, staklene satove… Neki od proizvoda koje Vam možemo preporučiti su:

Posetite naš youtube kanal Mincom doo i pogledajte tutorijale o mnogim proizvodima i mašinama.
Zapratite nas na Facebook i Instagram profilu kako bi uvek prvi saznali za najnovije proizvode i ponude.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email