Metalne makaze za lim

Makaze za lim

Metalne makaze za lim

Ove manuelne metalne makaze za lim napravljene su kako bi vam maksimalno olakšale posao. Makaze su izuzetno jednostavne za korićenje i savršene za tanke metale, plastiku i druge materijale. Metalne makaze za lim nisu komplikovane za održavanje i seku nepogrešivo ravno i sa lakoćom.

Metalne makaze za lim napravljene su za upotrebu sa metalima maksimalne debljine od 1mm. Makaze mogu maksimalno da odrežu dužinu od 305mm te imaju ručku i oštricu koje se mogu dodatno podešavati. Ukoliko vam je dosta zastarelih alata za sečenje i želite nešto što će vam omogućiti lako održavanje i sečenje ovo je proizvod za vas.

Makaze za lim

Rezač za metal

Specifikacije
  • Naziv: Metalne makaze za lim
  • Šifra proizvoda: MMZL
  • Tip: Manuelni
  • Veličina: 45x38cm
  • Max. debljina materijala za sečenje: 1mm
  • Težina 15kg
  • Materijal :Sve vrste metala, plastike i drugi materijali

Metalne makaze za lim manuelne su makaze sa oštricom.  Sastoje se od stabilizatora koji vam omogućava da rezač uvek ostane stabilan. Oštrice, zaštite i usmerivača kako bi uvek odrezali ravno i bez greške. Kao što smo već rekli ove makaze su jednostavan i vrlo učinkovit alat.

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim će vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako vam treba savet, javite nam se i pružiti ćemo Vam neophodnu pomoć. Ukoliko ste naš klijent i imate pitanja u vezi pripreme štampe ili želite da poručite nove materijale za sublimacionu štampu stojimo vam na usluzi.

U našoj ponudi takoer možete da pronađete mnoštvo sublimacionih proizvoda i mašina zasublimacionu štampu. pored toga imamo i široku paletu proizvoda koji bi mogli bit interesantni za vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru ili štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan ili više hiljada komada u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Neki od tih proizvoda su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs

Korisnička podrška