Metalne makaze za lim

Sećenje lima

Metalne makaze za lim

Metalne makaze za lim napravljene su kako bi vam maksimalno olakšale posao. Makaze su izuzetno jednostavne za korićenje i savršene za tanke metale, plastiku i druge materijale. Sekač za lim nije komplikovan za održavanje i seče nepogrešivo ravno i sa lakoćom.

Metalne makaze za lim napravljene su za upotrebu sa metalima maksimalne debljine od 1mm. Makaze mogu maksimalno da odrežu dužinu od 305mm te imaju ručku i oštricu koje se mogu dodatno podešavati. Ukoliko vam je dosta zastarelih alata za sečenje i želite nešto što će vam omogućiti lako održavanje i sečenje ovo je proizvod za vas.

Makaze za lim

Rezač za lim

Specifikacije
 

  • Šifra proizvoda: MMZL
  • Tip: Manuelni
  • Veličina: 45x38cm
  • Max. debljina materijala za sečenje: 1mm
  • Težina 15kg
  • Materijal :Sve vrste metala, plastike i drugi materijali

Metalne makaze za lim manuelne su makaze sa oštricom.  Sastoje se od stabilizatora koji vam omogućava da rezač uvek ostane stabilan. Oštrice, zaštite i usmerivača kako bi uvek odrezali ravno i bez greške. Kao što smo već rekli ove makaze su jednostavan i vrlo učinkovit alat.

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim će vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako vam treba savet, javite nam se i pružiti ćemo Vam neophodnu pomoć. Ukoliko ste naš klijent i imate pitanja u vezi pripreme štampe ili želite da poručite nove materijale za sublimacionu štampu stojimo vam na usluzi.

U našoj ponudi takoer možete da pronađete mnoštvo sublimacionih proizvoda i mašina zasublimacionu štampu. pored toga imamo i široku paletu proizvoda koji bi mogli bit interesantni za vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru ili štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan ili više hiljada komada u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Neki od tih proizvoda su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email