Maske za spavanje

Maskice za spavanje

Maske za spavanje

Maske za spavanje su namenjane  za štampu tehnikom sublimacije. Napravljena je od mešavine kvalitetnih materijale, te se sa unutrašnje strane nalazi pamuk koji će Vam omogućiti udobnost. Sa spoljašnje strane nalazi se poliester koji je će Vam pružiti vrhunski otisak na maskama za spavanje. Ponudite svojim klijentima unikatan proizvod i štampu na maskama za spavanje po želji. Unutrašnja strana maske je od crnog pamuka, te će Vam pomoći da lakše zaspite. Na maskama za spavanje možete štampati razne motive, poput ljubavnih, smešnih ili noćnih motiva prikladnih za spavanje.

Maske za spavanje su idealan proizvod ukoliko ste vlasnik gift šopa, radnje sa presonalizovanim proizvodima, foto radnje. Proširite Vaš asortiman sa novim proizvodom i privucite nove klijente koji su zainteresovani za presonalizovane maske za spavanje.

Maska za oci

Specifikacije

  • Šifra proizvoda: MS
  • Dimenzije: 20x10cm
  • Materijal: Unutra Pamuk, Izvan Poliester
  • Temperatura za ravnu presu: 185°C
  • Vreme: 100 sekundi

Ostali proizvodi

Maske za sapvanje nisu jedini sublimacioni proizvod iz naše ponude, kod nas možete pronaći i druge proizvode i materijale poput sublimacionih papira, papira za pamuk sa prahom ili bez praha, subliamcionih šolji, satova, privezaka. Sve ove proizvode možete štampati uz pomoć sublimacionih štampača,te njihove pakete možete detaljno pogledati na našoj stranici. Ukoliko vaš interesuje UV štampa i štampa na hemijskama, upaljačima i svim reklamnim materijalima onda za Vas imamo novi najkompaktniji UV štampač po super ceni. Sa paketom dobijate i tri boje. U ponudi imamo i presu za kačkete, olovke i etikete 3u1, uz pomoć koje ćete moći štampati na svim tim proizvodima.

Pogledajte još neke druge naše sublimacione proizvode:

  1. Ljubavni privesci
  2. Zaštitne maske za lice
  3. Majice pamučne

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!