Maska za lice

Maska za lice

Marama za lice namenjena je za štampu tehnikom sublimacije. Nakon štampe sublimacionom tehnikom na njoj ostaje odličan i postojan otisak boje. Sublimacijom na marami za lice možete preneti bilo koju sliku koja Vam je draga, moderne dizajne ili pak Vaš logo ili znak firme. Rastegljiva je i može da se nosi i kao kapa, maska, fantomka, šal, znojnica, ima baš dosta načina za nošenje. Izrađena je od pamuka, bele je boje, dobrog je kvaliteta i udobna i prijatna za nošenje, lako se održava i pere. Konac koji je korišćen je visokog kvaliteta, osigurava izdržljivost materijala.

Marama za lice sa štampom pogodna je za sve vremenske prilike. Može se nositi kako u zimskom periodu, prelaznim kišnim periodima, tako i u toplijim delovima godine. Namenjena je za svakodnevnu upotrebu, prilikom sportskih aktivnosti, Ovaj model marame za lice pogodan je za korišćenje u vožnji bicikla, motora, u lovu, ribolovu, kod planinara, kod alpinista, kod izviđača. Može da se koristi i kod raznih društvenih igara kod air softa, kod paint balla ili sličnih igara.

maska-za-lice

Maska za lice

Maska za lice je namenjena za štampu sublimacijom. Izrađen od pamuka
  • Šifra proizvoda: ML1
  • Dimenzije: 26x47cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi

Ovo je samo jedan od naših tekstilnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.