Mašine za izradu fotografija

Mašine za izradu fotografija

Mašine za izradu fotografija iz naše ponude dolaze iz Fuji i Noritsu servisa u Evropi. Sve mašine za izradu fotografija su oprane, testirane i spremne za rad. Dolaze sa garancijom na laser od 12 meseci. Ako ste zainteresovani za neku određenu mašinu za izradu fotografija, javite nam se telefonom ili mailom i mi ćemo Vam napraviti najbolju ponudu.

Zašto uzeti opremu kod nas:

  • garancija na laser 12 meseci
  • savet pri kupovini i pomoć za pravi izbor minilaboratorije
  • sve mašine su oprane, testirane i spremne za rad
  • tehnička podrška, savet i nabavka rezervni delova
  • brza isporuka, montaža i instalacija
  • mogućnost nabavke bilo koje aktuelne mašine za izradu fotografija

mašine za izradu fotografija

Noritsu 3702HD

Noritsu 3702HD je vrhunska mašina za izradu fotografija. Radi fotografije do formata 30x90cm. Sve naše mašine dolaze iz Fuji servisa. Mašine za izradu fotografija su testirane, oprane i spremne za rad. Garancija za laser je 12 meseci.

mašine za izradu fotografija

Fuji Frontier LP7700

Fuji Frontier LP7700 je vrhunska mašina za izradu fotografija. Radi fotografije do formata 30x90cm. Sve naše mašine dolaze iz Fuji servisa. Mašine za izradu fotografija su testirane, oprane i spremne za rad. Garancija za laser je 12 meseci.

mašine za izradu fotografija

Fuji Frontier 7100

Fuji Frontier 7100 je mala mašina za izradu fotografija. Radi fotografije do formata 20x30cm. Sve naše mašine dolaze iz Fuji servisa. Mašine za izradu fotografija su testirane, oprane i spremne za rad. Garancija za laser je 12 meseci.

mašine za izradu fotografija

Fuji Frontier 570

Fuji Frontier 570 je je jedna od najpopularnijih mašina za izradu fotografija. Fuji Frontier 570 mašine izrađuju fotografije do formata 30x45cm. Sve naše mašine dolaze iz Fuji servisa. Mašine za izradu fotografija su testirane, oprane i spremne za rad. Garancija za laser je 12 meseci.

mašine za izradu fotografija

Fuji Frontier 370

Fuji Frontier 370 je  mašina za izradu fotografija velikog kapaciteta. Fuji Frontier 370 radi do formata 25×38 i odlikuje je velika brzina. Sve naše mašine dolaze iz Fuji servisa. Mašine za izradu fotografija su testirane, oprane i spremne za rad. Garancija za laser je 12 meseci.

mašine za izradu fotografija

Fuji Frontier 350

Fuji Frontier 350 je  mašina za izradu fotografija velike izdržljivosti. Fuji Frontier 350 radi do formata 25×38 i njena odlika je kvalitetan laser i velika izdržljivost. Sve naše mašine dolaze iz Fuji servisa. Mašine za izradu fotografija su testirane, oprane i spremne za rad. Garancija za laser je 12 meseci.

Pored mašina za izradu fotografija u našoj ponudi možete pronaći i mnoge reklamne proizvode kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.