Mašina za sečenje i savijanje lima

Mašina za sečenje i savijanje lima

Mašina za sečenje i savijanje lima se koristi za savijanje i sečenje raznih vrsta limova. Mašina omogućava savijaje u raznim oblicima. Pomoću mašine za sečenje i savijanje lima imate mogućnost da napravite razne oblike savijenog lima ili sličnog materijala. Tako možete bez problema da savijete aluminijum ili drugi materijal u stalke za rezervaciju na stolovima, znake obaveštenja i slično. Mašina je kombinovana, tako da je praktično za višenamensku upotrebu.

Sečenje i savijanje lima

Sečenje i savijanje lima

Mašina za sečenje i savijanje lima izrađena od kvalitetnog materijala koji omogućava dobru čvrstinu mašine tokom rada.
  • Šifra proizvoda: JZJ01
  • Dimenzije: 49x33x42cm
  • Težina: 40kg

U našoj ponudi možete pronaći mnoštvo alata za obradu metala, metalnih i mdf privesaka i bedževa kao i štampače za sublimacionu opremu i štampu na majicama. Ukoliko ste zainteresovani za bilo koji od ovih poslova slobodno nas kontaktirajte za više informacija. U našoj ponudi možete da pronađete mašine vrhunske kvalitete za bedževe i priveske proizvedene u EU kao i sublimacione štampače Ricoh i Epson.

Ukoliko vas zanima svet sublimacione štampe na pravom ste mestu jer mi vam nudimo štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na proizvode. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i  Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju. U našoj ponudi možete da pronađete i novi HP laserski štampač koji štampa beli otisak pomoću belog laserskog tonera na tamnim materijalima, kao što su majice, vizit karte, pozivnice…

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Zapratite nas našem YouTube profilu Mincom doo i nađite više o procesu rada sa našim mašinama.

Savijanje upustvo
Primeri proizvoda dobijeni savijanjem lima
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email