Mašina za priveske

Masina za izradu privezaka

Mašina za priveske C25

Mašina za priveske jednostavan je alat za stavljanje Vašeg unikatnog dizajna na priveske svih veličina i dimenzija. Uz mašinu za priveske dobijate još sedam arikala, a to su tri sekača papira različitih dimenzija i oblika, te četiri modle za utiskivanje vašeg dizajna i zaštitne plastike u priveske raznih dimenzija. Mašina za priveske zaista je jednostavan alat koji vam može poslužiti u razne promotivne i marketinške svrhe, te uz malo truda i kreativnosti možete otvoriti vrata velike zarade. Ova mašina idealna je za grafičke radnje, fotokopirnice, knjižare, fotoradnje, udruženja, osobe sa invaliditetom, štamparije, marketinške agencije kao i za početnike koji su čekali pravu ponudu baš kao što je mašina  kako bi započeli svoj biznis.

Mašina za priveske zaista je jednostavna mašina koja koristi snagu potiska za sve svoje radnje, potrebano je samo da odaberete željeni dizajn i na pravom ste putu da napravite vaš unikatni privesak, uz ovu mašinu možete napraviti jedan privesak samo za vas ili više hiljada privesaka za promotivnu kampanju. Kada ste odabrali dizajn vreme je da ga pomoću sekača isečete na željenu dimenziju te da ga postavite u željezni privesak koji se nalazi u modli, pozicionirajte modlu s priveskom ispod potiskivača te stavite zaštitnu plastiku peko vašeg dizajna, potisnite i vaš proizvod je u tri lagana koraka pomoću mašine za priveske spreman za upotrebu.

Mašina za priveske unikatna je po:

  • Brzini rada
  • Jednostavnosti
  • Malom ulaganju
  • Kvalitetnoj izradi
  • Trajnosti

Mašina za priveske sastoji se od:

  • Mašine
  • Pritiskača (sekača)
  • Modli za utiskivanje dizanja i zaštite u privesak

Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo svu neophodnu pomoć.

Kvalitetna masina za priveske

Mašina za priveske

Rezači

Sekači mašina za priveske

Masina za priveske modle

Modle za priveske

Koncept mašine za priveske je jednostavan i omogućava vam izradu brzih i kvalitetanih proizvoda uz malo ulaganje. Sve što vam je potrebno nalazi se u našoj ponudi te imate mogućnost odabira šta se nalazi u paketu koji ćete poručiti.

Naše mašine su izrađene u EU od najkvalitetnijih materijala te su iznimno izdržljive i dugotrajne. Alati, kao što su ručice, alati za stiskanje ili alat za rezanje su dugotrajni i lako održavajući.

C25 paket masina za priveske

Kreirajte unikatne priveske za ključeve i odmah ostvarite profit! Mašina za priveske je dizajnirana kako bi vam pomogla da kreirate novi izvor prihoda za vaše poslovanje. Napravite dobre i trajne utiske sa ovom visokokvalitetnom mašinom od livenog gvožđa, konstruisanom da traje doživotno. Jednostavnost mašine za priveske omogućava jednoj osobi da sastavi desetine privesaka u satu. Ova mašina omogućava kreiranje prilagođenih privesaka i pin oznaka za sportske rekreativce, fondove, posebne događaje ili personalizovane poklone te je brza metoda za stvaranje novih prihoda.

Paket za priveske

Početni paket mašine za priveske

Početni paket mašine za priveske je napravljen da vam pomogne kako bi odmah mogli da počnete ostvarivati profit. Ovaj paket daje vam sav alat koji vam je potreban za pravljenje visokokvalitetnih predivnih privesaka od onog trenutka kada dobijete mašinu.

Upustvo za rad na masini za priveske

Mašina za priveske je čvrsta i visoko kvalitetna mašina za proizvodnju pojedinačnih promotivnih sadržaja. S našom mašinom za priveske, u svakom trenutku možete dizajnirati jedinstvene i atraktivne reklamne materijale. Sve što vam je potrebno za to se može naći u našoj ponudi – mašina, alat za rezanje i modle za priveske raznih dimenzija i oblika.

Privesci se mogu naći u svakoj kući. Obično se uzimaju nekoliko puta dnevno i često su jasno vidljivi na stolovima ili policama. Zato su po prirodi idealni promotivni alat za vaše klijente ili za širenje vaše marketinške poruke. S našom mašinom za priveske možete izraditi pojedinačne promotivne artikle visoke kvalitete u nekoliko jednostavnih koraka. Bilo da pravite više istih ili svaki komad jedinstven, sa ovom mašinom vaša kreativnost ne poznaje granice!

Pored mašine za priveske u našoj ponudi foto i sublimacionih proizvoda možete naći interesantne proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email