Mašina za bedževe

Mašina za bedževe B700

Mašina za bedževe za kvalitetnu i brzu izradu bedževa različitih veličina i oblika. Bedž se najčešće koristi kao efikasno marketinško sredstvo, ali vremenom njegova uloga prevazilazi očekivanja te počinje da se koristi i u mnoge druge svrhe. Danas bedž možete ugledati na koncertima, mitinzima, svadbama, momačkim i devojačkim večerima, skupovima, reklamnim kampanjama… Bedž je izradjen od limenih elemenata povezanih u jednistvenu celinu.

Vaš motiv se štampa na papiru i presvlači tj. plastificira providnom sjajnom folijom čiji je zadatak zaštita bedža u zavisnosti od uslova eksploatacije. Debljina folije je 12 mikrona. Bedževi su mali ukrasi na nekom delu odeće koji mogu da prenesu poruku, izraze stav ili protest – politički recimo, ispričaju neku šalu. Mogu se koristiti kao suvenir, originalan poklon, za političke kampanje, razne promocije, venčanja, rođendane … Cilj je da skrenu pažnju, obogate, učine zanimljivim to što nosite… Postali su novi pokretni medij. U našem asortimanu imamo više mašina za bedževe. Zavisno od Vaših potreba, možete se odlučiti za jedan od paketa. Kompletna oprema za izradu bedževa po povoljnoj ceni. Mašinu za izradu bedževa odlikuje:

  • Kvalitetna izrada
  • Velika brzina rada

Mašina za bedževe se sastoji od:

  • Seckalice
  • Modle za bedževe
  • Mašine za sklapanje bedževa – bedžomata

Pored mašine Vam treba samo laserski, inkdžet ili foto štampač i spremni ste za izradu bedževa vrhunskog kvaliteta.

Mašina B700

Mašina za bedževe B700

B700 modle

Modle za bedževe B700

Bedzevi sekac

Sekač za bedževe

U ponudi imamo sledeće pakete:

  1. Mašina za bedževe 400€ +PDV (pravi bedževe 58mm sa mogućnošću poručivanja raznih veličina modli i bedževa)
  2. Mašina za bedževe B700 (multifunkcionalna mašina – pravi bedževe 25mm, 38mm, 59mm)

Uz malo kreativnosti možete doći do odlične zarade. Bedžomat je idalan dodatni izvor prihoda za grafičke radnje, fotokopirnice, knjižare…

Za bedzeve masina

Mašina za bedževe Kina

Ova mašina za bedževe je kineska mašina koja pruža jednostavan i kvalitetan rad za izradu bedževa. Imamo veličinu bedža 58mm ali ukoliko želite, možemo poručiti specijalno za Vas sledeće veličine:

  • 25, 32, 44, 55 i 75 mm – okrugli bedževi i modla
  • 35 i 55 mm – kvadratni bedževi i modla
mašina za bedževe B700

Mašina za bedževe B700

Ovaj paket se sastoji od sekača, modli i mašine B700 za izradu bedževa. Paket je pogodan za izradu bedževa veličine 25, 38 i 59mm. Mašina i repromaterijal su novi proizvodi EU proizvođača. Elementi iz kojih se sastoji bedž su prednji metalni deo na koji se stavlja dizajn, zaštite koja čuva sliku od oštećenja i od metalne poleđine sa iglom, magnetom, otvaračem za flaše, zakačkom ili čak sa poleđinom na kojoj se nalazi ogledalo.

Prednost mašine B700 je ta što radi više veličina bedževa čime se širi Vaša ponuda klijentima. Veoma jednostavna izrada bedževa sa kvalitetnom mašinom i kvalitetnim repromaterijalom. U samo par koraka, bez muke, Vaš posao je završen, a klijenti prezadovoljni.

450eura masina za bedževe paket

Mašina za bedževe B500

Ovaj paket se sastoji od sekača, modli i mašine B500 za izradu bedževa. Paket je pogodan za izradu bedževa veličine 75mm. Mašina i repromaterijal su novi proizvodi EU proizvođača. Elementi iz kojih se sastoji bedž su prednji metalni deo na koji se stavlja dizajn, zaštite koja čuva sliku od oštećenja i od metalne poleđine sa iglom, magnetom, otvaračem za flaše, zakačkom ili čak sa poleđinom na kojoj se nalazi ogledalo.

Prednost mašine B500 je ta što radi veliku veličinu bedževa čime se širi Vaša ponuda klijentima. Veoma jednostavna izrada bedževa sa kvalitetnom mašinom i kvalitetnim repromaterijalom. U samo par koraka, bez muke, Vaš posao je završen, a klijenti prezadovoljni.

Masina za bedzeve b500

Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo svu neophodnu pomoć.

Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo svu neophodnu pomoć.

U našoj ponudi možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email