Majice za vino

majice-za-vino

Majice za vino

Majice za vino spadaju u reklamni materijal iz naše široke ponude proizvoda na kojima štampamo Vaš logo, slogan ili neki drugi dizajn. Male majice su vrhunskog kvaliteta i sašivene su od 100% poliester materijala. Ovaj materijal omogućava štampu tehnikom sublimacije u punom koloru. Ukoliko se odlučite za malo drugačiji način reklamiranja i ukoliko imate nesvakidašnju ideju za marketing ove majice za vino su pravi izbor reklamnog materijala.

Majica je specijalno tkana i vrhunskog je kvaliteta. Upitanju je 100% poliester materijal. Poliester materijal omogućava štampu punog kolora u vrhunskom kvalitetu. Glavna prednost sublimacione tehnike štampe kojom se štampa na ovaj proizvod je ta što se troškovi štampe ne uvećavaju ako se štampa radi na samo jedan komad.

Ukoliko želite da promovišete novo alkoholno piće, vinariju ili neki drugi brend ove slake majice za vino su pun pogodak. Osmislite slogan ili nam pošaljite Vaš logo i mi ćemo izraditi ove unikatne majičice za Vas.

Restorani, hoteli i drugi ugostiteljski objekti mogu poručiti majice za vino kako bi na inovativan i zanimljiv način svakodnevno promovisali svoj lokal i usluge. Svaki posetilac Vašeg objekta će se oduševiti ovakvim dekorativnim proizvodom.

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite majice za vino sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na majice za vino. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Pored reklamnih majica za vino u našem reklamnom asortimanu možete pronaći mnoštvo zanimljivih i atraktivnih proizvoda kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Cenovnik možete skinuti ovde:

CENOVNIK