Magneti za frižider

Magneti za frižider

Magneti za frižider  su poklon za svaku priliku. Ako Vam treba poklon za firmu u malom tiražu, nema problema. Magneti za frižider mogu da se rade u količinama koje želite. Mogu da se štampaju u malim tiražima, čak i na jedan komad, bez prethodne posebne pripreme.

Štampa je kvalitetna, visokog kvaliteta u punom koloru po povoljnoj ceni. Magneti za frižider su odličan proizvod za reklamne kampanje i poslovne svrhe. Savršeni su za frižider ili bilo koju metalnu površinu. Magneti za frižider su idealni za turističke manifestacije, turistička mesta, skijališta, letovališta. Mogu da posluže i za razne vidove promocija. Napravite kampanju za svoju firmu sa podacima, logom i kontakt telefonom. Besplatna reklama za vašu firmu u svakom domu po povoljnoj ceni.

Unikatni magneti za frižider su savršen i jeftin poklon koji se gleda svaki dan! Odlični su za promocije i svakodnevne podsetnike. Magnet za frižider je suvenir sa kvalitetnom štampom.

Slika se neće skinuti pošto je rađena tehnikom sublimacije. Boja ulazi direktno u materijal i visokog je kvaliteta sa vibrantnim bojama. U našoj ponudi možete naći magnete za frižider od dve vrste materijala, keramike i medijapana(MDF). Na medijapanu imamo mogućnost izrade magneta raznih veličina i oblika.

Magneti za frižider su samo jedan od mnogobrojnih proizvoda namenjenih za sublimacioun štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.