Kako želite da nas kontaktirate?

Magnet čep sa otvaračem

Magnet čep sa otvaračem

Magnet čep sa otvaračem namenjen je za štampu laserskim papirom i štampačem. Ovaj proizvod personalizuje se na multifunkcionalnoj roler presi, sve što treba da uradite jeste da odštampate dizajn preko laserskog štampača na laserskom papiru. Kada ste odštampali dizajn potrebno ga je iseći i zalepiti na proizvod te stisnuti pod roler na roler presi u jednom prolazu. Na taj način u samo 4 sekunde ste dobili gotov proizvod spreman za prodaju ili upotrebu. Magnet čep savršen je ako želite da proširite Vašu ponudu te je savršen za foto radnje, online šopove, knjižare, kopirnice…

Ovaj proizvod dolazi u obliku čepa sa površinom za štampu na prednjem delu i magnetom te otvaračem pozadi. Napravljen je od kvalitetne plastike koja može da trpi visoku temperaturu prese te nije premazan sublimacionim premazom. Magnet čep se koristi sa laserskim papirom, laserskim štampačem i multifunkcionalnom roler presom.

Magnet čep sa otvaračem

Magnet čep sa otvaračem

  • Šifra proizvoda: MOF
  • Dimenzije: 6x6cm
  • Dimenzija štampe: 4.5cm
  • Materijal: Plastika
  • Temperatura za presu: 200°C
  • Prolazi: 1 prolaz

Magnet čep sa otvaračem samo je jedan od naših reklamnih proizvoda sa magnetom, pogledajte i ostale kako bi upotpunili svoju ponudu. Osim magneta sa otvaračem u našoj ponudi možete pronaći preko 1000 sublimacionih proizvoda a sve njih možete pronaći na našem cenovniku. Pogledajte našu ponudu sublimacionih proizvoda ali i mašina za sublimaciju te sublimacionih štampača i dodatne opreme. Mincom firma može se pohvaliti kompletnom opremom za sublimaciju i odukom klijenata koja je neophodna za savršen poletak.

Od ostalih proizvoda u našoj ponudi možemo da izdvojimo:

Aktivni smo i na društvenim mrežama zato požurite i zapratite nas na Instagram i Facebook profilu.

Zapratite i naš youtube kanal Mincom doo kako bi pogledali tutorijale i rad na raznim mašinama.