Laserski štampač sa belim tonerom

A4 HP stampac

Laserski štampač sa belim tonerom

Laserski štampač sa belim tonerom idealan je ako želite štampati belu ili pun kolor na tamnim i svetlim majicama. Tamna tkanina, majice, keramika, metal, staklo, karton, drvo… i ostali promotivni materijali i proizvodi više nisu problem. Ako želite beli toner i štampu na tamnim materijalima po povoljnoj ceni ovo je paket za vas. Do sada nažalost na našem tržištu nije postojao štampač koji može da prenosi belu boju na tamne podloge. Pojavom ovoga štampača to se sve menja. Uz Laserski štampač sa belim tonerom možete štampati sve promotivne materijale full color tehnikom po povoljnoj ceni.

Laserski štampač sa belim tonerom pravi velike promene na našem i stranom tržištu jer je najpovoljniji štampač sa belim tonerom. Rešava Vas glavobolje visokih troškova i visokih početnih ulaganja. Ako su štampači velikih cena stvarali problem vašem malom biznisu ili jednostavno želite smanjiti troškove ulaganja i ostvariti visoki profit. Ovaj štampač idealno je rešenje za vas. Od sada Vam je dostupan i na našem tržištu po odličnoj ceni za laserski print.

A4 laserski stampac sa belim tonerom

Laserski štampač sa belim tonerom A4

  • Štampač: HP Color LaserJet
  • Brzina štampe: do 28 stranica u minuti
  • Rezolucija: 600×600 dpi, do 38,400×600 poboljšanih dpi
  • Dimenzija papira: A4 210×297

Kako funkcioniše beli toner

Do sada da bi štampali beli dizajn bilo vam je potrebno da radite na belim ili svetlim materijalima ali kada bi pokušali eksperimentirati sa tamnim pologama dizajn bi se činio neprimetnim, zamuljanim i „bez-životnim“. Ali sa laserskim štampačem sa belim tonerom po prvi put imamo priliku da koristim belu boju kako bi posvetlili dizajn na majicama ili kako bi napravili belu podlogu na tamnim materijalima, ova tehnika omogućava da vaš dizaj bude naglašeniji i prepoznatljiviji na tamnim podlogama.

Prodajne mogućnosti promotivnih artikla

Od sada možete da prodajete unikatne promotivne artikle tamnog materijala kao što su crne šolje za kafiće sa Vašim logom ili belom slikom, ali možete da koristite laserski štampač sa belim tonerom i za providne promotivne proizvode kao što su čaše, krigle, itd. Ovakav novi način štampanja zadovoljiti će vašeg kupca savršenom kvalitetom materijala i malom cenom proizvodnje koju si svi mogu priuštiti.

Savršeno radi i na papiru!

Osim odlične bele štampe na tkanini, staklu i promotivnom materijalu laserski štampač sa belim tonerom dobar je i za štampanje belih otisaka na papiru i kartonu svih boja i oblika kao što su vizit karte, promotivne pozivnice i flajeri. Na ovaj način dodajete još niz papirnatih proizvoda Vašem biznisu sa jedinstvenim izgledom po ceni koju će vaši kupci obožavati, te koja će vašoj konkurenciji biti nemoguća za nadmašiti. Ovo je jedinstven proizvod koji će vam doneti novi posao po ceni tradicionalne sublimacije.

LaserJet HP stampac veliki izbor proizvoda

Specifikacije:

Štampač: HP Color LaserJet

Brzina štampe: do 28 stranica u minuti

Rezolucija: 600×600 dpi, do 38,400×600 poboljšanih dpi

3 inčni intuitivni ekran u boji osetljiv na dodir

Laka mobilna štampa

Kompatibilan sa Mac proizvodima

Toneri: Beli toner za ukrašavanje tamnih odevnih predmeta, šolja, papira i još mnogo toga, CYAN toneri (crni, žuti, plavi, magenta)

Možete da odštampate savršen oštar beli dizajn na obojenom, crnom pa čak i prozirnom papiru. Možete da štampate preko belih slojeva sa bojama CMYK koje dizajnu daju još posebniji izgled. Možete preneti beli toner na druge materijale kao što su staklo, drvo i keramika… Ili štampati na tkaninama i stvoriti jedinstvene visokokvalitetne majice, košulje i ostale odevne predmete.

HP stampac plus softwear

Proces pečenja

Proces poečenja sa A folijom i B papirom je jednostavan. Nakon što odštampate vaš dizaj na A foliju potrebno je staviti hrapavu stranu A folije na belu stranu B papira tako da su žute oznake B papira prema dole.

Zagrijte presu na 160C° i stavite foliju na papiru na ravnu presu te nekoliko običnih papira preko toga kako toplina ne bi išla direktno na foliju, stisnite presu na 160C° – 90 sekundi. Nakon što je 90 minuta isteklo podignite presu i lagano odvojite foliju sa papira dok je još vruć tako što ćete povlačiti foju u stranu a nikako prema gore da ne bi došlo do pucanja dizajna. Kada ste odvojili foliju od papira papir vam više neće biti potreban a na foliji isecite rubove kako vam na majici ne bi ostali zapačeni, i pozicionirajte foliju na željeno mesto na već ugijanoj majici tako da je hrapava strana na tkanini majice.

Kada ste zadovoljni sa pozicijom folije tj. vašeg dizajna na majici stavite zaštiti papir preko folije i zapecite foliju na majicu na 160C° i 30 sekundi. Sada kada je 30 sekundi isteklo izvadite majicu iz prese i stavite je sa strane da se skroz ohladi pre odvajanja folije sa majice, kada se majica ohladila na dodir, polako skinite foliju tako što ćete je laganim potezima zarolati na stranu, nikako prema gore (da ne bi došlo do kidanja dizajna).

Sada ste dobili vaš dizajn na majici ali primetite da se sjaji, kako bi uklonili sjaj (nije obavezno uklanjati sjaj) potrebni je da majicu sa dizajnom vratimo na ravnu presu i zapečemo preko nje mat papir na još 5-7 sekundi na 160C°.

Pitanja

Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo svu neophodnu pomoć.

Pored laserskog štampača u našoj ponudi foto i sublimacionih proizvoda možete naći interesantne proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email