Laserski štampač A3

Laserski štampač A3 HP Color LaserJet CP5225dn sa belim tonerom.

Laserski štampač A3

Laserski štampač A3 HP Color LaserJet CP5225dn sa belim tonerom.
Konačno, jeftino rešenje za isporuku kvalitetnog dizajna čak i u beloj boji na tamnu podlogu!

Laserski štampač A3 sa belim tonerom idealno je rešenje ako želite odličan kvalitet štampe u punom koloru na tamnim majicama. Uz ovaj štampač možete štampati po povoljnoj ceni na svim promotivnim i marketinškim materijalima. Kada pričamo o štampačima manjeg budžeta do sada štampa na tamnim materijalima belom bojom nije bila moguća. Morali ste da izvdvojite više hiljada eura kako bi ostvarili i najjednostavniji beli print. Laserski štampač A3 sa belim tonerom je rešenje ovakvih problema a sada je napokon stigao i na naše tržište. Ovaj A3 štampač spada u kategoriju nisko budžetnih štampača koji štampaju pun kolor štampu na tekstil i druge proizvode.

Stampac laserski a3

Laserski štampač A3

  • Šampač: Štampač HP Color LaserJet Professional
  • Brzina štampe: do 20 stranica u minuti
  • Rezolucija: 600 x 600 dpi
  • Mesečni radni ciklus: do 75.000 stranica
  • Dimenzija papira: A3

Idealno rešenje uz malo ulaganje

Laserski štampač A3 sa belim tonerom kvalitetan je štampač koji će odraditi svaki posao koji mu zadate. Ovaj štampač idealno je rešenje za vaš posao ako želite da dobijete odlične rezultate najveće kvalitete bez puno ulaganja. Ovaj štampač namenjen je svima koji su zainteresirani za lasersku štampu u punom koloru sa belim tonerom. Kao i za sve one koji ne žele da se upuštaju u velike priče sa visokim ciframa kupnje i održavanja.

Laserski štampač A3 sa belim tonerom poboljšati će boje Vašeg dizajna te će učiniti da izgledaju odlično na belim podlogama. Kao što su majice, šolje, i drugi marketinški promo materijali. Ali to nije sve ovaj štampač napravljen je da prevaziđe probleme prošlih generacija štampača. Od sada možete isti posao da odrađujete i na crnim podlogama.

Zašto mi preporučujemo ovaj štampač, ovaj štampač idealan je za štampanje na svaku podlogu bila ona svetla ili tamna. Pomoću belog tonera stvara savršenu podlogu za ostale boje kako bi vaš dizajn izgledao savršeno. Boje sa ovog štampača su autentične i prikazane na isti način na vašem promotivnom materijali kao i u dizajnerskom programu.

Nove prodajne mogućnosti

Od sada možete da prodajete unikatne promotivne artikle tamnog materijala kao što su crne šolje za kafiće sa Vašim logom ili belom slikom, ali možete da koristite laserski štampač sa belim tonerom i za providne promotivne proizvode kao što su čaše, krigle, itd. Ovakav novi način štampanja zadovoljiti će vašeg kupca savršenom kvalitetom materijala i malom cenom proizvodnje koju si svi mogu priuštiti.
Savršeno radi i na papiru!
Osim odlične bele štampe na tkanini, staklu i promotivnom materijalu laserski štampač sa belim tonerom dobar je i za štampanje belih otisaka na papiru i kartonu svih boja i oblika kao što su vizit karte, promotivne pozivnice i flajeri. Na ovaj način dodajete još niz papirnatih proizvoda Vašem biznisu sa jedinstvenim izgledom po ceni koju će vaši kupci obožavati, te koja će vašoj konkurenciji biti nemoguća za nadmašiti. Ovo je jedinstven proizvod koji će vam doneti novi posao po ceni tradicionalne sublimacije.

Šta je sve uključeno u našu ponudu:

Štampač: Štampač HP Color LaserJet Professional CP5225dn – Jedan raznovrstan štampač koji pokriva sve vaše potrebe za štampanjem od malih zahteva do velikih poslova.

Pristupačna A3 kvalitetna štampa čak do veličine 12×18, ova nova tehnologija namenjena je za rezoluciju slika koja stvara glatke boje, oštre slike i oštar tekst.

Brzina štampe: do 20 stranica u minuti

Rezolucija: 600×600 dpi

Mesečni radni ciklus: do 75.000 stranica

Kompatibilan sa Mac proizvodima

A3 laserski stampac proizvodi

Prednosti Laserski štampač A3

Bijeli toner: kertridž za dekoraciju tamnih tkanina, šolja, papira i još mnogo toga!
Ova mašina daje vam mogućnost štampe savršenih oštrih belih otisaka na tamnom, obojenom ili čak transparentnom papiru. Ova mašina omogućava da vaš dizajn štampate preko bele podloge što vašem dizajnu daje bolji jedinstven izgled. Pomoću belog tonera možete da štampate na sve vrste materijala kao što su staklo, tkanina, drvo, keramika…

Prednosti:

Transparentne folije za tačno pozicioniranje
Niska temperatura obrade (150 ° C-160 ° C, 300 ° F-320 ° F)
Izuzetno visoka otpornost pranja zahvaljujući posebnom premazu
Jači tonovi boja
Pogodno za CMYK bele tonere i CMYK štampače
Forever Multi-Trans za krpice i tvrdu površinu
Transfer papir za štampanje na tvrdim površinama, kao što su šolje, ploče, krigle, drvo, ogledala, akrilno staklo, metal, najlon, upaljače, olovke, CD-ove itd. FOREVER Multi-Trans je pogodan i za novu generaciju fotokopirnih uređaja u boji i laserskih štampača u boji sa većom temperaturom fiksiranja!

Komabinacija HP stampaca i dobre prese

Proces pečenja

Proces poečenja sa A folijom i B papirom je jednostavan. Nakon što odštampate vaš dizaj na A foliju potrebno je staviti hrapavu stranu A folije na belu stranu B papira tako da su žute oznake B papira prema dole.

Zagrijte presu na 160C° i stavite foliju na papiru na ravnu presu te nekoliko običnih papira preko toga kako toplina ne bi išla direktno na foliju, stisnite presu na 160C° – 90 sekundi. Nakon što je 90 minuta isteklo podignite presu i lagano odvojite foliju sa papira dok je još vruć tako što ćete povlačiti foju u stranu a nikako prema gore da ne bi došlo do pucanja dizajna. Kada ste odvojili foliju od papira papir vam više neće biti potreban a na foliji isecite rubove kako vam na majici ne bi ostali zapačeni, i pozicionirajte foliju na željeno mesto na već ugijanoj majici tako da je hrapava strana na tkanini majice.

Kada ste zadovoljni sa pozicijom folije tj. vašeg dizajna na majici stavite zaštiti papir preko folije i zapecite foliju na majicu na 160C° i 30 sekundi. Sada kada je 30 sekundi isteklo izvadite majicu iz prese i stavite je sa strane da se skroz ohladi pre odvajanja folije sa majice, kada se majica ohladila na dodir, polako skinite foliju tako što ćete je laganim potezima zarolati na stranu, nikako prema gore (da ne bi došlo do kidanja dizajna).

Sada ste dobili vaš dizajn na majici ali primetite da se sjaji, kako bi uklonili sjaj (nije obavezno uklanjati sjaj) potrebni je da majicu sa dizajnom vratimo na ravnu presu i zapečemo preko nje mat papir na još 5-7 sekundi na 160C°.

Pitanja

Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo svu neophodnu pomoć.

Pored laserskog štampača u našoj ponudi foto i sublimacionih proizvoda možete naći interesantne proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?