Kolo sreće

Zavrti kolo srece

Kolo sreće

Kolo sreće je nešto novo i inovativno u našoj ponudi. Ono što je uvek privlačilo ljude jeste igra. Mi Vam možemo pomoći da brzo i lako dobijete komplet opremu za igru sreće. Ovo kolo koje mi dajemo na iznajmljivanje je veoma kvalitetno. Montaža i demontaža same postavke je veoma brza i jednostavna.

Ovaj oblik igre – kolo sreće omogućava mnogima da privuku klijente i kupce. Ovaj način animiranja i unošenja igre u Vašu reklamu je rešenje ukoliko organizujete neku vrstu promocija, u slučaju da prezentujete svoj proizvod ili uslugu na sajmovima itd. Uzimajući u obzir da ljude privlače nagradne igre iznajmljivanjem ovog kola sreće ćete moći lakše i brže da privučete Vašu ciljnu grupu. Kolo je osmišljeno tako da ima odštampane brojeve a na Vama je samo da na osnovu Vašeg koncepta osmiliti nagrade za svaki broj.

Iznamljivanje kola srece
Kolo sreće
Kolo sreće izrađeno od kvalitetne plastike i veoma je kvalitetne izrade. Idealno je za promocije firmi, preduzeća koje konstantno privlače nove kupce. Sami dizajnirate polja koje će biti na kolu sreće.
  • Šifra proizvoda kolo sreće: KOS
  • Visina: 195 cm
  • Prečnik kruga: 108 cm
  • Veličina polja: 40,5 x 16,5
  • Materijal: Tvrda plastika

Iznenadite vaše klijente ovim artiklom – Kolo sreće i privucite nove klijente nagradama sa kola sreće. Sa kolom sreće ne možete pogrešiti ovaj marketinški potez uvek je isplativ i uz mali ulog možete da dobijete velike rezultate. Ne propustite ovu odličnu ponudu i već danas obezbedite kolo za iznajmljivanje, zaigrajte u vašoj firmi ili novom biznisu i privucite nove te usrećite stare klijente.

Dizajn nagrada u kolu sreće

Pored ovog proizvoda  imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email