Kolo sreće

kolo sreće

Kolo sreće

Kolo sreće je nešto novo i inovativno u našoj ponudi. Ono što je uvek privlačilo ljude jeste igra. Mi Vam možemo pomoći da brzo i lako dobijete komplet opremu za kolo sreće. Kolo sreće koje mi dajemo na iznajmljivanje je veoma kvalitetno. Montaža i demontaža same postavke je veoma brza i jednostavna.

Ovaj oblik igre omogućava mnogima da privuku klijente i kupce. Ovaj način animiranja i unošenja igre u Vašu reklamu je rešenje ukoliko organizujete neku vrstu promocija, u slučaju da prezentujete svoj proizvod ili uslugu na sajmovima itd. Uzimajući u obzir da ljude privlače nagradne igre iznajmljivanjem ovog kola sreće ćete moći lakše i brže da privučete Vašu ciljnu grupu. Kolo je osmišljeno tako da ima odštampane brojeve a na Vama je samo da na osnovu Vašeg koncepta osmiliti nagrade za svaki broj.

kolo srece

Kolo sreće

Kolo sreće izrađeno od kvalitetne plastike i veoma je kvalitetne izrade. Idealno je za promocije firmi, preduzeća koje konstantno privlače nove kupce.
  • Šifra proizvoda: KOS
  • Materijal: Tvrda plastika

Pored ove zanimljive ponude imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.