Keramičke pločice

Keramičke pločice

Keramičke pločice su jedan od naših najnovijih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Mi Vam nudimo tri različite dimenzije keramičkih pločica. Pored ovih nesvakidašnjih keramičkih pločica u ponudi imamo I drveni ram koji može da se kombinuje sa odštampanom pločicom. Ram Vam takođe nudimo u tri dimenzije. Keramičke pločice su izuzetno interesantne kako za pojedince tako I za one koji žele da ukrase firmu, restoran ili pak neki drugi prostor.

Ono što izdvaja ove pločice jeste činjenica da Vi birate dizajn, tekst ili fotografiju koja će biti odštampana na njima. Ukoliko se odlučite za štampanje više pločica izvanredna stvar jeste ta da na svakoj pločici možete štampati drugi dizajn. Štampa na ovim pločicama se radi tehnikom sublimacije. Jedna od opcija jeste štampanje jedne slike na više pločica što daje neverovatan efekat.

Foto radnje, knjižare i daroteke mogu iskoristiti i kupiti ove jednostavne ali unikatne pločice I ubaciti ih u svoju ponudu sa interesantnim fotografijama. Mogućnosti su ogromne, na Vama je samo da odabere dizajn koji će krasiti ove keramičke pločice.

 

keramičke pločice

Keramičke pločice

Keramičke pločice su namenjene za štampu sublimacijom.
  • Šifra proizvoda 15x15cm: KER3
  • Šifra proizvoda 20x20cm: KER4
  • Materijal: Keramika
  • Boja: Bela
drveni-ram-cover

Ram za keramičke pločice

Ram je namenjen za uramljivanje keramičkih pločica.
Imamo ga u dve dimenzije.
  • Šifra proizvoda 15x15cm: KERR2
  • Šifra proizvoda 20x20cm: KERR1
  • Materijal: Drvo

U našoj ponudi možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.