Kapitenska traka

Sublimaciona kapitenska traka za fudbalere

Kapitenska traka

Kapitenska traka  je namenjena za štampu tehnikom sublimacije. Presonalizujte kapitenske trake za fudbalske ekipe ili ekipe koje se rekrativno bave raznim sportovima.  Kapitenska traka poseduje čičak koji i napravljena je od veoma elasitčnog materijala te će odgovarati svačijoj ruci. Možete štampati na trakama šta god poželite, a sublimacija Vam omogućava pojedinačnu štampu. Štampana površina iznosi svega 220x90mm te ćete pored grba ekipe moći da štampate i stvari poput imena kapitena ili njegovog ličnog potpisa. Ukrasite kapitenske trake po želji vaših kupaca.

Kapitenska traka je idealan proizvod za foto radnje, radnje sa presonalizovanim proizvodima ili gift šopove. Sa trakama ćete prvući ne samo profesionalne sportiste već i svakog zaljubljenika u sport koji želi da sebi kupi ovakav unikatan proizvod.

Fudbalska kapitenska traka

Kapitenska traka

  • Šifra proizvoda:
  • Dimenzije: 340 x 90 mm
  • Površina za štampu: 220 x 90 mm
  • Materijal: Elastilčni materijal

Ostali proizvodi

Kapitenske trake nisu jedini sublimacioni proizvod iz naše ponude, kod nas možete pronaći i druge proizvode i materijale poput sublimacionih papira, papira za pamuk sa prahom ili bez praha, subliamcionih šolji, satova, privezaka. Sve ove proizvode možete štampati uz pomoć sublimacionih štampača A4 formata poput Epson ET-2700 i Ricoh SG 3310dn, te njihove pakete možete detaljno pogledati na našoj stranici. Ukoliko vaš interesuje UV štampa i štampa na hemijskama, upaljačima i svim reklamnim materijalima onda za Vas imamo novi najkompaktniji UV štampač po super ceni. Sa paketom dobijate i tri boje. U ponudi imamo i presu za kačkete, olovke i etikete 3u1, uz pomoć koje ćete moći štampati na svim tim proizvodima.

Pogledajte još neke druge naše sublimacione proizvode:

  1. Šolje za sublimaciju
  2. Puzle
  3. Majice pamučne

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email