Kačketi

Kačketi

Kačketi su oduvek bili u modi. Raznih modela i boja, sa štampom ili bez štampe. Od sada u našoj ponudi možete pronaći kačkete u više različitih boja koji su namenjeni za štampu sublimacijom. Ova tehnika nam omogućava štampu kačketa u malim tiražima. Zašto je ova činjenica veoma bitna. Često se dešava da neko želi unikatnu štampu na samo jednom kačketu a ta vrsta usluge nije moguća ukoliko se koriste druge, konvencionalne tehnike štampe. Od sada možete štampati bilo koji motiv, logo, sliku ili tekst na kačketu u boji koju želite i to samo na jedan komad a naravno i u većim tiražima. Da biste mogli da štampate na kačketima za sublimaciju potrebna Vam je specijalna presa za štampu na kačketima. Na našem sajtu možete pronaći sve detalje o samoj presi kao i o savetima vezanim za sublimaciju kačketa.

Sve što vam je potrebno za štampu na kačketima možete da pronađete u našoj Mincom ponudi. Mi vam nudimo prese, repromaterijal za kačektet, sublimacioni papir, sublimacione štampače sa bojama i obuku za štampu i pečenje. Obuka za štampu uključuje rad sa dizajnerom u programu Photoshop kako bi naučili na koji način da pripremate sublimacioni dizajn za kačkete te rad sa stručnjakom za pečenje kako bi vas obučili kako da dizajn sa papira prenesete na vaš sublimacioni proizvod.

kacket-crni

Kačket crni

 Šifra proizvoda: KAC
kacket-crveni

Kačket crveni

 Šifra proizvoda: KACRV
kacket-plavi

Kačket plavi

 Šifra proizvoda: KAP
kacket-zuti

Kačket žuti

 Šifra proizvoda: KAŽ
kacket-svetlo-plavi

Kačket svetlo plavi

 Šifra proizvoda: KASP

Ovo su samo jedni od naših proizvoda namenjenih za štampu sublimacijom. Pored kačketa imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška