Industrijske metalne pločice

Industrijske metalne pločice

Industrijske metalne pločice su proizvod koji ima višestruku primenu. Metalne pločice mogu da posluže kao Table obaveštenja, Table upozorenja ili kao Sertifikati za kućne aparate. Pored ovog industrijske pločice imaju primenu u obeležavanju eneterijera. Mogu da posluže kao natpisne table, natpisni panoi, info table, putokazi, setovi za kancelarijska vrata, table zabrane i ostali elementi arhitektonske signalizacije.
Primena metalnih pločica je široka i nema ograničenja.

Industrijske metalne pločice imaju široku primenu za usmeravanje većih industrijskih objekata kao što su tržni centri, fabrike, preduzeća, kancelarije, luke i aerodromi.

Pločice za obeležavanje radimo u različitim dimenzijama po vašim potrebama. Maksimalna dimenzija koju možemo da uradimo je 20x30cm, 28×30, 30×40, 30×60, 40×60 dok je minimalna 5x5cm. Debljina pločica je 0.5mm.

Zahvaljujući sublimacionoj tehnici štampe koja se koristi za štampu na ovom proizvodu omogućava da svaka ploča ima drugačiji sadržaj što omogućava jeftiniju izradu gotovog proizvoda po Vašoj želji.

Industrijske metalne pločice radimo po vašim specifikacijama i u dogovoru sa vama. Štampa se vrši tehnikom sublimacije, ulazi direktno u materijal i izuzetno je otporna na spoljne uslove. Imamo mogućnost štampe u punom koloru tako da ne postoji nešto što ne možemo da uradimo. Pločice dolaze u tri boje (zlatna, srebrna i bela).

Industrijske metalne pločice su nov proizvod u našem asortimanu. Namena ovog proizvoda je široka.  Osim dugotrajnosti, industrijski metalne pločice odišu bogatim i čvrstim izledom.

Posetite našu Youtube stranicu i pogledajte upuststva za kvalitetnu sublimacionu štampu.

industrijske metalne pločice

Industrijske metalne pločice

  • Dimenzije ploče: Razno (po dogovoru)
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi
  • Debljina: 0.5mm

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška