Futrola za pasoš

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Futrola za pasoš

Futrola za pasoš je namenjena za sublimacionu štampu. Futrola za pasoš je proizvod koji bi sigurno dobro došao svakom ko puno putuje i kome treba unikatan držač za bitna dokumenta. Futrola za pasoš, takođe, može biti i dobar poklon, ali mora biti posebna i unikatna. Futrola je napravljena od čvrstog materijala tako da je veoma izdržljiva i neće se cepati. Iskoristite vašu sliku, dizajn ili tekst po želji i napravite originalnu futrola za Vas ili Vaše najbliže. Štampa na futroli nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte se, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njima.

Ono što ovu štampu na futrolama odvaja od drugih tehnika jeste što niste obavezani da štampate velike količine. Možete štampati i samo jedan komad što je izuzetno isplativo i praktično.

futrola za pasoš

Futrola za pasoš

Futrola za pasoš je namenjena za štampu sublimacijom. Štampa se samo na jednoj strani.
  • Šifra proizvoda: FUP
  • Dimenzije: 32×44 cm
  • Dimenzije za štampu: 14×21 cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.