Futrola za pasoš

Futrola za pasoš

Futrola za pasoš je namenjena za sublimacionu štampu. Futrola za pasoš je proizvod koji bi sigurno dobro došao svakom ko puno putuje i kome treba unikatan držač za bitna dokumenta. Futrola za pasoš, takođe, može biti i dobar poklon, ali mora biti posebna i unikatna. Futrola je napravljena od čvrstog materijala tako da je veoma izdržljiva i neće se cepati. Iskoristite vašu sliku, dizajn ili tekst po želji i napravite originalnu futrola za Vas ili Vaše najbliže. Štampa na futroli nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte se, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njima.

Ono što ovu štampu na futrolama odvaja od drugih tehnika jeste što niste obavezani da štampate velike količine. Možete štampati i samo jedan komad što je izuzetno isplativo i praktično. Futrola za pasoš idealan je proizvod za sve foto-radnje, knjižare, poklon radnje… Ovo je izuzetno popularan proizvod koji je namenjen za sve koji žele da imaju funkcionalnu futrolu koja će ih podsećati na doživljaje i putovanja.

futrola za pasoš

Futrola za pasoš

Futrola za pasoš je namenjena za štampu sublimacijom. Štampa se samo na jednoj strani.
  • Šifra proizvoda: FUP
  • Dimenzije: 32×44 cm
  • Dimenzije za štampu: 14×21 cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška