Foto printer

Foto printer za izradu fotografija

Foto printer iz naše ponude vrhunskog je kvaliteta. Kvalitet fotografije odštampane na foto printeru je kao na velikim mašinama za izradu fotografija. Foto printer ima nisku cenu uz odličan kvalitet štampe. U ponudi imamo foto printere Ciaat i Shinko. Naši foto printeri nude pouzdan rad i vrhunske su izrade. Štampaju do 50.000 fotografija bez servisa.

Foto printeri za izradu fotografija imaju metalno kućište i vrlo su izdržljivi. Od nas možete očekivati kvalitetnu podršku, savete i servis. Prednosti u odnosu na inkdžet su što na termo sublimacionim štampačima ne može doći do zapušavanja glave i sličnih problema. Kvalitet je uvek isti i ne može doći do promene. Ciaat i Shinko foto printeri će Vam pružiti udoban rad i kvalitetnu fotografiju po najboljoj mogućoj ceni.

Prednost naših fotoprintera je najpovoljnija cena na tržištu, obuka na korištenje i servis. Fotoprinteri su jednostavne mašine koji u malom vremenskom periodu mogu da odštampaju veliku količinu slika uz minimalnu pripremu u programu po vašoj želji.

foto printer shinko 2145

Foto printer Shinko S2145

Shinko S2145 foto printer je pouzdan i proveren printer koji dugo imamo u ponudi. Odlikuje ga izrazita izdržljivost i kvalitet štampe. Povoljna cena fotografije i pouzdanost čine ga odličnim izborom za štampu fotografija na terenu. Pročitajte više detalja o ovom kvalitetnom foto printer…

Foto printer cijat

Foto printer Ciaat CTP 3010

Ciaat CTP 3010 foto printer je pouzdan i proveren printer koji dugo imamo u ponudi. Odlikuje ga izdržljivost, brzina i kvaliteta štampe. Povoljna cena fotografije i pouzdanost čine ga odličnim izborom za štampu fotografija na terenu…

Ali, Ciaat CTP-3010 će štampati fotografije, brzo, kvalitetno i one će biti trajne, jer su otporne na vlagu. Te osobine ga svrstavaju u idealan foto-printer za profesionalnu upotebu, namenjen terenskim fotografima, foto-radnjama i knjižarama.

U našoj ponudi možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Ukoliko trebate reklamni materijal u našoj ponudi možete naći promo materijal kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška