Foto pozadine

foto-pozadine

Foto pozadine

Foto pozadine su deo scenske grafike i predstavljaju neizostavan deo dekoracije prilikom pozorišnih predstava, televizijskih emisija, koncerata i mnogih drugih javnih manifestacija.

U našoj najaktuelnijoj ponudi možete naći zanimljive scencske foto pozadine koje se mogu primenjivati u različite svrhe. Mi Vam omogućavamo štampu bilo kog motiva koji će Vašu cenu učiniti autentičnom i originalnom.

Scenske pozadine se izrađuju pomoću digitalne štampe koja radi sa specijalnim sublimatik bojama koje obezbeđuju visok kvalitet štampe na scenskim platnima.

Sve foto pozadine imaju gramažu od 180 ili 200g/m2.

Sublimatik boje za razliku od drugih vrsta štampe su napravljene na vodenoj bazi, nemaju miris i nisu opasne po zdravlje.

Za razliku od nekih drugih boja, boje koje se prenose na foto pozadine nakon štampe su postojane dugo vremena a takođe su otporne na UV zračenje što omogućava dugotrajno eksploatisanje platna.

Foto pozadine su napravljene od kvalitetnog poliester materijala koji može biti različitih težina. Tekstil poput poliestera se za razliku od klasičnih PVC materijala ne gužva a poseduje i određene sertifikate koji su vodootporni.

Prilikom osvetljavanja ovakvog materijala ne dolazi do refleksije što je značajan faktor za sve one koji će koristiti foto materijal za scensku dekoraciju.

Scenske foto pozadine se šiju duplim štepom pomoću specijalnog konca koji nije vidljiv.

Ukoliko organizujete predstave, TV emisije, snimate video klipove za internet ili organizujete neku manifestaciju koja izuskuje scensku dekoraciju autentične foto pozadine su pravi izbor za Vas.

foto-pozadine-stampa
scenska-grafika-foto-pozadine
foto-pozadine-grafika

Pored foto pozadina u našoj ponudi foto i sublimacionih proizvoda možete naći interesantne proizvode kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.