Kako želite da nas kontaktirate?

Foto oprema

Foto oprema

Foto oprema renomiranih proizvođača. Nudimo veliki izbor polovnih mašina za izradu fotografija. Mašine dolaze sa garancijom na laser od 12 meseci. Pre isporuke je svaka proverene i testirana na rad. Iskustvo od preko 20 godina u prodaji analognih i digitalnih minilaboratorija garantuje daje vam sigurnost pri kupovini polovnih minilaboratorija

Pored velikih mašina za izradu fotografija, u ponudi imamo i sublimacione printere koji daju vrhunski kvalitet fotografije po povoljnoj ceni. Odlikuje ih robustnost, pouzdanost i vrhunski kvalitet.

Ako Vam treba dodatna foto oprema, tu je mašina za bedževe za dodatno proširenje posla.

Snežne kugle svih vrsta, veličina i oblika služe da prošire ponudu u vašoj foto radnji.

foto oprema foto oprema
Mašine za izradu fotografija – Mašine za izradu fotografija su standardna foto oprema za svaku foto radnju. Sve naše mašine su proverene, testirane i oprane, spremne za rad. Dolaze iz Fuji servisa u Evropi. Foto printeri – Foto printeri poslednje generacije. Neophodna foto oprema za izradu fotografija na terenu. Uvek obezbeđeni foto papir i ribon. Servis i tehnička podrška obezbeđeni. Dugogodišnje iskustvo sa termo sublimacionim printerima.
 foto oprema foto oprema
Photobook – izrada fotoknjiga za svaku priliku. Venčani photobook, photobook za maturante, za rođendan…
Veliki izbor formata, korica i papira po najpovoljnijim cenama.
Mašina za bedževe – Kompletna mašina za izradu bedževa.
Mašina za izradu bedževa dolazi sa kompletnom opremom: seckalicom, modlom i bedžomatom.
foto oprema foto oprema
Snežne kugle – Veliki izbor dekorativnih poklona. Snežne kugle  i foto ramovi u raznim veličinama. Foto kugle su neophodna dodatna foto oprema za svaku foto radnju.  Transfer papir – Transfer papir za svetle i tamne pamučne majice. Transfer papir za keramiku i čvrste materijale. Transfer papir za hladni transfer.

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.