Foto oprema

Foto oprema

Foto oprema renomiranih proizvođača. Nudimo veliki izbor polovnih mašina za izradu fotografija. Mašine dolaze sa garancijom na laser od 12 meseci. Pre isporuke je svaka proverene i testirana na rad. Iskustvo od preko 20 godina u prodaji analognih i digitalnih minilaboratorija garantuje daje vam sigurnost pri kupovini polovnih minilaboratorija

Pored velikih mašina za izradu fotografija, u ponudi imamo i sublimacione printere koji daju vrhunski kvalitet fotografije po povoljnoj ceni. Odlikuje ih robustnost, pouzdanost i vrhunski kvalitet.

Ako Vam treba dodatna foto oprema, tu je mašina za bedževe za dodatno proširenje posla.

Snežne kugle svih vrsta, veličina i oblika služe da prošire ponudu u vašoj foto radnji.

foto oprema foto oprema
Mašine za izradu fotografija – Mašine za izradu fotografija su standardna foto oprema za svaku foto radnju. Sve naše mašine su proverene, testirane i oprane, spremne za rad. Dolaze iz Fuji servisa u Evropi. Foto printeri – Foto printeri poslednje generacije. Neophodna foto oprema za izradu fotografija na terenu. Uvek obezbeđeni foto papir i ribon. Servis i tehnička podrška obezbeđeni. Dugogodišnje iskustvo sa termo sublimacionim printerima.
 foto oprema foto oprema
Photobook – izrada fotoknjiga za svaku priliku. Venčani photobook, photobook za maturante, za rođendan…
Veliki izbor formata, korica i papira po najpovoljnijim cenama.
Mašina za bedževe – Kompletna mašina za izradu bedževa.
Mašina za izradu bedževa dolazi sa kompletnom opremom: seckalicom, modlom i bedžomatom.
foto oprema foto oprema
Snežne kugle – Veliki izbor dekorativnih poklona. Snežne kugle  i foto ramovi u raznim veličinama. Foto kugle su neophodna dodatna foto oprema za svaku foto radnju.  Transfer papir – Transfer papir za svetle i tamne pamučne majice. Transfer papir za keramiku i čvrste materijale. Transfer papir za hladni transfer.

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!