Flomasteri za crtanje na beloj šolji

olovke-za-crtanje-na-beloj-solji

Flomasteri za crtanje na beloj šolji

Flomasteri za crtanje na beloj šolji su pravi hit u svetu sublimacije. Do sada ste imali priliku da štampate Vaše slike i da ih pomoću termo prese zapečete na šolji. Flomasteri za crtanje predstavljaju novinu i revoluciju kada je u pitanju štampa na šoljama. Pomoću ovih flomastera mališani i kreativci mogu sami crtati na svojoj šolji. Koliko puta ste poželeli da crtate na šolji ili nekom drugom keramičkom predmetu. Od sada je to moguće. Flomasteri za crtanje na beloj šolji dolaze u kompletu od 7 boja.

Ono što je velika prednost jeste da Vam za crtanje sa ovim flomasterima treba jedino keramička bela šolja koja je unapred premazana i pripremljena za sublimaciju. Odaberite omiljenu boju, motiv i pokažite svoju kreativnost. Možete iskoristiti svoju maštu i odštampati svoju mini bojanku na beloj šolji pa specijalnim flomasterima za sublimaciju obojiti baš onako kako želite. Nakon crtanja ovi specijalni sublimacioni flomasteri se suše u roku od samo par sekundi. Ne morate je dodatno izlagati velikoj temperaturi kako bi se boje na njoj zadržale i zapekle. Iskoristite neverovatnu ponudu i poručite ove unikatne hit flomastere za crtanje na beloj šolji.

Šifra proizvoda: CB02-7c

Ovi neverovatni flomasteri za crtanje su samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

  • Šolje za sublimaciju
  • Satovi za sublimaciju
  • Torbe namenjene za sublimacionu štampu

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Flomasteri za crtanje na šolji

Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.