Flok folija

Flok folija

Flok folija spada u specijalnu vrstu transfer papira koji potreban za flok tehniku štampe. Flok štampa podrazumeva dobijanje “plišane” štampe odnosno dobijanje efekta materijal na materijalu nakon štampe. U našoj ponudi možete naći preko 4 vrste flok folije. U ponudi imamo naranžastu, zelenu, plavu, bordo i crnu boju floka.

Da bi biste mogli da radite sa flok folijom potrebno je da za bazu koristite papir za pamuk. Flok folija zahteva pripremu za štampu na kojoj ćete svaki grafički element, logo ili slova obojiti u jednu boju. Kroz praksu je najbolje koristiti boje kao što su crvena, narandžasta ili crna. Na slici ispod možete videti primer odštampanog lista pamuk papira na kome smo pripremili dizajn floks štampu.

koriscenje-praha-za-pamuk-flok

Nakon provlačenja kroz prah papir sa slojem praha se nanosi na majicu na mesto gde želimo da štampamo naš dizajn. Ostavljamo bazu na koju naknadno pečemo flok foliju. Dizajn sa nanetim prahom predstavlja dizajn koji tek nakon stavljanja folije dobija svoj oblik. Sva uputstva vezana za pečenje, temperaturu i vreme pečenja možete pronaći na našoj stranici nakon registracije.

Floks folija postoji u više boja s toga se možete oprediliti za raznorazne stilove i motive. Boje su osmišljene za svačiji ukus. Posle štampe dobijaju se neverovatne, jarke i postojane boje koje se mogu tretirati čak i do 40 pranja.

flok-majice-mincom

Flok folije na stanju:

Plava

Tamno plava

Svetlo plava

Crvena

Tamno zelena

Zelena

Crna

Bela

Ljubičasta

Čitav proces fleks štampe, od pripreme, štampe pa do pečenja na termo presi možete pogledati na našem YOUTUBE videu.

U našem asortimanu sublimacione opreme možete naći mnoštvo zanimljivih proizvoda za opremanje Vaše foto radnje, knjižare, daroteke, butika. Među popularnim proizvodima su i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Kako želite da nas kontaktirate?