Fleks folija

Fleks folija

Fleks folija je specijalna vrsta sublimacione folije koja se koristi za fleks štampu. Fleks štampa podrazumeva dobijanje sjajnih, metalik boja. U našoj ponudi možete naći preko 10 vrsta fleks folija u raznim bojama.

Da bi biste mogli da radite sa fleks folijom potrebno je da za bazu koristite papir za pamuk. Fleks folija zahteva pripremu za štampu na kojoj ćete svaki grafički element, logo ili slova obojiti u jednu boju. Kroz praksu je najbolje koristiti boje kao što su crvena, narandžasta ili crna. Na slici ispod možete videti primer odštampanog lista pamuk papira na kome smo pripremili dizajn fleks štampu.

koriscenje-praha-za-pamuk

Nakon provlačenja kroz prah papir sa slojem praha se nanosi na majicu na mesto gde želimo da štampamo naš dizajn. Ostavljamo bazu na koju naknadno pečemo fleks foliju. Dizajn sa nanetim prahom predstavlja dizajn koji tek nakon stavljanja folije dobija svoj oblik. Sva uputstva vezana za pečenje, temperaturu i vreme pečenja možete pronaći na našoj stranici nakon registracije.

Fleks folija postoji u više boja s toga se možete oprediliti za raznorazne stilove i motive. Boje su osmišljene za svačiji ukus. Posle štampe dobijaju se neverovatne, sjajne i postojane boje koje se mogu tretirati čak i do 40 pranja.

fleks-majice-mincom

Fleks folije na stanju:

Metalik srebrna

Metalik zlatna

Tamna metalik zlatna

Metalik žuto zlatna

Metalik bronzana

Metalik crvena

Metalik ljubičasto roza

Metalik ljubičasta

Metalik tamno zelena

Metalik žuta

Metalik zelena

Čitav proces fleks štampe, od pripreme, štampe pa do pečenja na termo presi možete pogledati na našem YOUTUBE videu.

U našem asortimanu sublimacione opreme možete naći mnoštvo zanimljivih proizvoda za opremanje Vaše foto radnje, knjižare, daroteke, butika. Među popularnim proizvodima su i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte našu ponudu na sajtu www.cewe.rs.

Kako želite da nas kontaktirate?