Epson A3+ WF7710 sublimacioni štampač

Sublimacioni Epson A3+ WF - 7710 štampač

Epson A3+ WF7710 sublimacioni štampač

Epson A3+ WF7710 sublimacioni štampač je jedan od EPSON-ovih A3+ modela. Epson A3  WF7710 štampač je spada u kategoriju jeftinijh štampača po ceni A4 sa sistemom ketridža sa ponovnim punjenje. U štampaču se nalaze kvalitetne Sublisplash boje sa kojima ćete dobiti dobre rezultate štampe.  Uz štampač se dobija ICC profil boja koji će vam pomći da boje koje vidite na ekranu budu slične onim odštampanim.

Pružanje što veće pomoći u vidu opreme koja se lako koristi i koja je jeftina može biti spas kada prvi put ulazite u industriju sublimacija boja. To je jedan od razloga zašto je Epson  A3+ WF7710 sublimacioni štampač jedan od najpopularnijih štampača medju ljubiteljima sublimacione štampe. Epson A3+ sublimacioni štampač je  veoma lak za upotrebu, omogućava Vam jednostranu štampu, kao i skeniranje odštampanog materijala. Spada u klasu štampača na kojima je moguće raditi štampu na pamuku, poliesteru, keramici I ostalim proizvodima iz našeg asortimana.  Omogućavajući vam da započnete sa štampanjem sublimacionih boja na A3+ papirima po ceni A4+

Epson A3+ WF7710 sublimacioni štampač štampa uz pomoć 4 boje, u pitanju su cijan, magenta, žuta i crna. Kod nas možete kupiti i sublimacione boje od nemačkog proizvođača Sublisplash. Za Sublisplash boje garantujemo visok kvalitet štampe kao i dug vek trajanja boja.

Stampac za sublimaciju Epson A3+ WF-7710

Epson A3+ WF-7710 sublimacija

  • Vrsta uređaja: štampač i skener, slanje faksa
  • Dimenzije uređaja: 567‎ x 452 x 340 mm
  • Masa uređaja: 18,7 kg
  • Maksimalna rezolucija: 4.800 x 2.400 DPI
  • Napajanje: 220 V – 240 V
  • Dimenzije papira: A3, A4, A5, A6, B5, B6
  • Konektovanje: USB

Epson A3+  WF-7710  sublimacioni štampač i transfer papiri

Epson A3+ WF-7710  štampač koristi sublimacione boje koje se u toku štampe prenose na transfer papir. Koriste se dve vrste papira. Klasični beli papir za sublimaciju svih proizvoda osim pamuka i žuti papir koji se koristi isključivo za pamuk. Sublimacioni papir bilo da je na njemu neki dizajn ili ne se čuva na tamnom i suvom mestu. S druge strane, termo presi je dovoljno 20-30 minuta zagrevanja pre nego što kompletno osuši boju sa transfera.

Kvalitet štampe na Epson A3+ sublimacioni štampaču je na veoma visokom nivou. Ovaj štampač omogućava štampu na širokom spektru materijala. Ukoliko je Vaš cilj pravljenje različitih sublimacionih proizvoda (od različitih materijala) ovaj štampač je pravi izbor za Vas.

Epson WF-7710 sublimacioni stampac

Odluka o kupovini

Generalno pravilo kod kupovine štampača jeste odabir štampača koji će ispuniti Vaše realne potrebne. Primera radi, ukoliko planirate sublimaciju na mnogobrojnoj odeći, štampaćete dizajn i do maksimalne dimenzije A3 formata te Vam je potreban veći ulaz sublimacionog štampača i ovo je pravi izbor za vas jer je namenjen za profesionalni rad u sublimaciji.

sublimacioni stampac Epson WF 7710

Ostala oprema

Ako se odlučite za početak novog biznisa te za kupovinu Epson WF-7710 sublimacionog štampača sigurno će Vam biti potreban i repromaterijal. U Mincom ponudi možete da pronađete mnoštvo repromaterijala raznih veličina, oblika i materijala. Ukrasite Vašu novu radnju proizvodima od stakla, drveta, kamena, keramike i tekstila te privucite Vaše prve klijente. Od repromaterijala u našoj ponudi možete da pronađete:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email