Epson ECOTANK ET-2700

Epson sublimacioni štampač

Epson ECOTANK ET-2700

Epson ECOTANK ET-2700 sublimacioni štampač je jedan od EPSON-ovih revolucionarnih ECOTANK modela. Ovaj model štampača Vas rešava problema kupovine skupih, glomaznih i komplikovanih ketridža za boju, te funkcioniše po principu punjenja integrisanog skladišta za boju. Veoma je lak za upotrebu, omogućava Vam jednostranu štampu, kao i skeniranje odštampanog materijala. Spada u klasu štampača na kojima je moguće raditi štampu na pamuku, poliesteru, keramici I ostalim proizvodima iz našeg asortimana. U pitanju je nova tehnologija koja je moguća samo na specijalno modifikovanom Epson štampaču sa sublimacionim bojama. Epson ECOTANK ET-2700 sublimacioni štampač štampa uz pomoć 4 boje, u pitanju su cijan, magenta, žuta i crna. Kod nas možete kupiti i sublimacione boje od nemačkog proizvođača Sublisplash. Za Sublisplash boje garantujemo visok kvalitet štampe kao i dug vek trajanja boja.

Štampa na sublimacionim proizvodima

Epson ecotank ET2700

 • Vrsta uređaja: štampač i skener
 • Dimenzije uređaja: 180x350x310 mm
 • Masa uređaja: 5 kg
 • Maksimalna rezolucija: 5760 x 1440 DPI
 • Napajanje: 220-240V
 • Dimenzije papira: A4, A5, A6, B5, B6

Zašto odabrati Epson ET-2700

Epson EcoTank štampač se razlikuje od većine drugih štampača po tankovima sa bojom koje koristi umesto ketridža. Ovaj sublimacioni štampač umesto ketridža ima velike rezervoare koji se pune Sublisplash sublimacionom bojom. Epson ET-2700 štampač ima posebno dizajnirane rezervoare na prednjoj strani samog štampača. Ovaj kompaktan dizajn Vam olakšava punjenje i daje jasan uvid u nivo preostale boje nakon upotrebe.

Osim posebno dizajniranog tanka za punjenje sa ovim štampačem dolaze I specijalno dizajnirane bočice koje će Vam omogućiti punjenje bez rizika od prolivanja boje. Na ovaj način dobijate odličnu vrednost za Vaš novac sa potpuno novim rešenjem za zaštitu boja I zaštitu glave od zapušavanja. Sublisplash boje oduvek su bile simbol kvaliteta u svetu sublimacije I ovaj put dolaze u posebnom pakovanju koje će Vam omogućiti lako I jednostavno sipanje boja u novi sublimacioni štampač.

Štampač Epson ecotank ET-2700 nudi Vam neviđenu isplativost uz visoko kvalitetnu štampu. Nova tehnološka rešenja omogućavaju ovom štampaču automatsko održavanje I sprečavanje začepljenja glave I mlaznica.

Sublisplash boje koje su dizajnirane za ovaj štampač koštaju I do 70% manje (po ml) od ostalih vodećih brendova za proizvodnju sublimacionih boja I ketridža. Na taj način omogućavaju značajno niže troškove bez gubitka na kvalitetu te bez opasnosti od začepljenja glave.

Zašto odabrati baš Epson ET-2700 I Sublisplash boje?

 • Štampač je opremljen sa sistemom glava otpornim na začepljenje!!!
  (Epson sistem protiv zapušavanja nozli I glave)
 • Štampa najveće kvalitete sa detaljnom I sjajnom reprodukcijom boja
 • Spremnici sa bojom velikog kapaciteta
 • Novi dizajn spremnika I punjenja bojom koji omogućava punjenje bez prolivanja
 • Odlična vrednost za novac (Sublisplash boje za Epson ET-2700 70% jeftinije od konkurencije)
 • Štampač dolazi sa skenerom
 • Jednostavna promena veličine papira I rad sa više papira različitih dimenzija istovremeno
 • Veoma niska cena odštampanog papira po komadu
Paket 1 Epson ECOTANK ET-2700

Epson ECOTANK ET-2700 sublimacioni štampač i transfer papiri

Epson ECOTANK ET-2700 sublimacioni štampač radi sa sublimacionim bojama koje se u toku štampe prenose na transfer papir. U slučaju Epsona koriste ste se dve vrste papira. Klasični beli papir za sublimaciju svih proizvoda osim pamuka i žuti papir koji koristimo isključivo za štampu na pamuku. Prednost štampe na sublimacionom transfer papiru jeste ta što ga možete upotrebiti i nakon par meseci. Sublimacioni papir sa ili bez dizajna se čuva na suvom i tamnom mestu. S druge strane, termo presi je dovoljno 20-30 minuta zagrevanja pre nego što kompletno osuši boju sa transfera.

Kvalitet štampe na Epson ECOTANK ET-2700 sublimacioni štampaču je na veoma visokom nivou. Ovaj štampač omogućava štampu na keramici, staklu, drvetu, metalu, poliesteru, pamuku, kristalu, medijapanu… Ukoliko je Vaš cilj pravljenje različitih sublimacionih proizvoda (od različitih materijala) ovaj štampač je pravi izbor za Vas.

Epson ECOTANK ET-2700 sublimacioni štampač može štampati i na običnom papiru. Naravno morate uzeti u obzir da originalne boje dizajna nisu iste na običnom i transfer papiru. Ukoliko želite štampač namenjen za klasično štampanje a ne za sublimaciju onda ovo nije pravi štampač za Vaše potrebe.

Epson ET 2700 proizvodi

Odluka o kupovini

Generalno pravilo kod kupovine štampača jeste odabir štampača koji će ispuniti Vaše realne potrebne. Primera radi, ukoliko planirate sublimaciju na mnogobrojnoj odeći, štampaćete dizajn i do maksimalne dimenzije A3 i B2 formata te Vam je potreban veći ulaz sublimacionog štampača kao što je Epson SC-F500 koji je namenjen za profesionalni rad u sublimaciji. Međutim ono što je jako bitno kod odabira štampača jeste činjenica da su štampači A4 formata mnogo praktičniji I da oni mogu pokriti sve Vaše potrebe iako nisu prevelikog formata. Epson ECOTANK ET-2700 sublimacioni štampač je pravi odabir poslovnog štampača ukoliko želite da radite puno različitih poslova na većem broju proizvoda.

Punjenje se vrši direktno i lako, iz bočice za boju u skladište, bez rizika razlivanja, mešanja ili prosipanja boje. Neophodno je podići zaštitni poklopac od skladišta, otvoriti bočicu sa odgovarajućom bojom, pozicionirati je i i pustiti da boja sama iscuri iz bočice u skladište.

Novi sublimacioni štampač Epson

Ostala oprema

Ako se odlučite za početak novog biznisa te za kupovinu Epson ET-2700 štampača sigurno će Vam biti potreban i repromaterijal. U Mincom ponudi možete da pronađete mnoštvo repromaterijala raznih veličina, oblika i materijala. Ukrasite Vašu novu radnju proizvodima od stakla, drveta, kamena, keramike i tekstila te privucite Vaše prve klijente. Od repromaterijala u našoj ponudi možete da pronađete:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email