DTF štampači – štampa majica u punom koloru

DTF štampači


L1800 Epson
L1800 dtf
DTf stampac mini Mincom
PRO DTF stampac
Šivaonice štampač
Uniforme štampa

DTF štampači su štampači za mala i srednja preduzeća, kao i za reklamnu industriju

U današnjem brzom poslovnom okruženju, potrebna vam je i tehnologija koja može da se prilagodi takvoj brzini, kao što su DTF štampači. Ovi kompaktni štampači, u kombinaciji sa CMYK+WW bojama pomažu u ispunjavanju potrebe vašeg poslovanja. DTF štampači ističu se kvalitetnom belom štampom, kao i originalnim CMYK bojama.

Sa DTF štampačem sa belom bojom ostvarujete jedinstven izgled kako na svetlom tako i tamnom 100% pamuku, poliesteru, mešavini 50/50, spandeksu, teksasa sa elastinom, tehnička platna, biorazgradivi materijal i još mnogo toga.

Svi mi koji se bavimo dekoracijom tekstila svesni smo koliko je komplikovano ili neisplativo raditi kolore u malim i srednjim tiražima, a pogotovo na crnim materijalima.

Razvijen je niz tehnologija koje delimično mogu da odgovore zahtevima tržišta. Jedna od njih je nova tehnologija štampe – DTF (Digital Transfer Film)

Štampajte svoj beli dizajn na prenosnim FILM folijama i prebacite ga na tkanine kao i na druge materijale. Oslobodite svoju kreativnost i pronađite svoj stil, uz DTF štampač možete štampati na papirima formata A3 sa DTF Epson L1800 ili velikoj rolni sa DTF Mini štampačem. Počnite sa DTF štampom sa belim mastilom uz niske troškove. DTF štampači savršeni su štampači za šivaonice, foto-radnje, štampu u modnoj industriji, štampu na uniformama i radnim odelima, proizvođače modela, hobiste i razne kreativce

L1800 Epson DTF

Šta sve nude DTF štampači

Ostvarite više sa svojim vremenom 

  • Kreirajte dizajn u boji profesionalnog kvaliteta i ostvarite veću brzinu kroz zadatke sa automatskim dvoslojnim štampanjem.
  • Kvalitetno štampanje – ovaj štampač daje idealna rešenja uz pomoć softvera i dvoslojne štampe bele i CMYK boja.
  • Jednostavno štampajte iz PhotoShop-a uz pomoć RIP software-a i RESET software-a za najbolje rezultate.

Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo svu neophodnu pomoć.

Proces pečenja

Proces pečenje nakom štampe sa DTF štampači -ma je seledeći:

Zagrejte presu na 160C° i stavite DTF film na majicu, pritisnite presu i držite 15 sekundi. Nakon 15 sekundi podignite presu i ostavite da se film ohladi i tek kada se potpuno ohladi skinite film sa materijala.

Sada ste dobili vaš dizajn na majici, ali ukoliko želite da dopečete Vaš dizajn na majicu, potrebno je da pritisnete presu još 5-7 sekundi na 160C°

DTF štampači i software-i

Software-e dobijate u slučaju kupovine nekog od DTF paketa (štampač + 4 CMYK boje+ 2 bele boje).

RIP software je operativni software pomoću kojeg puštate u štampu. Pruža mnoštvo opcija i tehnika kako bi Vaša štampa ispala najbolje moguće.

FSNC Raster je naziv ovog software-a koji je prilagođen za rad isključivo na Photoshop-u i od velike je pomoći u slučaju pečenja slike kao dizajna na majicu. Ovaj software briše pozadinu vaše slike i prebacuje vašu sliku u tačkastu verziju koja je otpornija na kidanje i pranje dizajna, na taj način štedimo na potrošnji boja i vaša slika dobija tačkasti efekt koji izgleda savršeno u svim bojama i na svakoj majici. Software je pravljen kako bi se isključivo štampali beli toner na crne majice ali sa malo trikova koje ćemo vam mi pokazati u obuci moći ćete da štampate tačkasti efekt na bilo kojoj majici (napomena – ovaj software štampa dizajn samo u jednoj boji)

RESET software je takođe prilagođen radu isključivo u Photoshop-u i takođe je od velike pomoći pri pečenju slike ili dizajna na majicu. Ovaj software briše pozadinu vaše slike i prebacuje vašu sliku u linijsku verziju koja je otpornija na kidanje i pranje dizajna, na taj način štedimo na potrošnji boja i vaša slika dobija linijski efekt koji izgleda savršeno u svim bojama i na svakoj majici.

-napomena – ovaj software za razliku od FSNC raster software-a može da štampa PUN KOLOR.

Svi software-i dolaze uz kupljen Epson L1800 DTF štampač

DTF Epson L1800

Startni paket

Ukoliko razmišljate o kupovini jednog od naših paketa sa DTF štampači -ma pritisnite OVDE

Bela majica pranje
Majica crvena pranje
Majica bela DTF štampa
Plava majica pranje

YouTube

Youtube stampa majica DTF
Stampa DTF
Pamucne majice stampa

Ostala oprema

Ovo je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za DTF štampu. Pored Epson L1800 DTF štampača imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu šivaonicu, foto radnju, modnu industriju,… Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Ako se odlučite za početak novog biznisa te za kupovinu Epson L1800 DTF štampača sigurno će Vam biti potreban i repromaterijal. U Mincom ponudi možete da pronađete mnoštvo repromaterijala raznih veličina, oblika i materijala.

Pogledajte još naših proizvoda:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?