DTF paket osnovni

DTF paket osnovni


DTF paket osnovni je pažljivo osmišljen kako bi vam za povoljnu cenu zatvorio jedan deo DTF štampe. Uz svaki kupljen paket dobijate sledeće. DTF film folije, DTF prah, osnovni RIP software za pripremu i puštanje u štampu, set od 4 boje-CMYK i 2boje-WW(bele). Ukoliko se odlučite za kupovinu bilo kog pakete, za Vas je Mincom stručni tim pripremio i kompletnu obuku i podršku za DTF štampu. Uz prvi paket dobijate prethodno navedene dodatke sa štampečem. U drugim paketima se nalaze različiti tipovi presa poput prese  3u1, 40×60 manuelne i automatske. Uz pomoć termo presa moćićete da prenesete Vaš dizajn na stotine različitih proizvoda i materijala.


DTF Epson L1800

DTF Epson L1800 paket 1
DTF Epson L1800 paket 2
DTF Epson L1800 paket 3
DTF Epson L1800 paket 4
Paket 5 Epson L1800
Epson paket 6
Paket 7 DTF Epson
Paket 8 Epson Sawgrass

Svi mi koji se bavimo dekoracijom tekstila svesni smo koliko je komplikovano ili neisplativo raditi kolore u malim i srednjim tiražima, a pogotovo na crnim materijalima.

Razvijen je niz tehnologija koje mogu da odgovore zahtevima tržišta. Jedna od njih je nova tehnologija štampe – DTF (Digital Transfer Film)

Ovi kompaktni štampači, u kombinaciji sa CMYK+WW bojama pomažu u ispunjavanju potrebe vašeg poslovanja. DTF štampači ističu se kvalitetnom belom štampom, kao i originalnim CMYK bojama.

Sa DTF štampačem sa belom bojom ostvarujete jedinstven izgled kako na svetlom tako i tamnom 100% pamuku, poliesteru, mešavini 50/50, spandeksu, teksasa sa elastinom, tehnička platna, biorazgradivi materijal i još mnogo toga.

Pitanja

Na našem sajtu naći ćete sve o DTF štampi. Pitanja, saveti, prodaja i obuka. Jedan od najisplativijih biznisa i startup-ova u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Albaniji i Sloveniji. Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku.

Pored DTF štampača u našoj ponudi foto i sublimacionih proizvoda možete naći interesantne proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu DTF štampe, sublimacije i UV štampa  pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email