DTF Mini štampač

Mini DTF stampac baner

DTF Mini štampač sa mašinom za nanošenje praha


DTF MINI štampač

DTF MINI štampač je jedan od naših DTF štampača koji dolazi u paketu sa mašinom za nanošenje praha kao i mašinom za mešanje bele boje. Ono što razlikuje ovaj štampač od drugih štampača iz ove klase jeste to što ovaj štampač može kontinuirano da radi bez potrebe da vi intervenišete kako bi na dizajn naneli prah i osušili ga u pećki ili presi. To postiže tako što kada se folija štampa ona automatski ulazi u mašinu za nanošenje praha. U mašini za nanošenje praha se takođe nalazi i pećka koja odmah nakon nanošenja praha na film rolnu „zapeče“ rolnu sa prahom. Ovaj štampač obavlja 3 različita posla u jednom kontinuiranom ciklusu štampe. DTF MINI štampač može da štampa na pamuku, svili, poliesteru, teksasu, mešavini 50/50, spandeksu i još mnogo toga. To znači da ovaj štampač radi na mnogo široj podlozi, što ga čini najsvestranijim digitalnim štampačem na tržištu. Sa napretkom tehnologije DTF(Digital Transfer Film), može se reći da DTF zauzima važno mesto u štamparskoj industriji. Brzo postaje jedna od najpopularnijih tehnologija za štampu tekstila u poređenju sa tradicionalnim metodama štampe.

DTF  se takođe naziva i filmom za direktni prenos, a deluje tako što štampa transfere koji se, uz pomoć toplotne prese, utisnu na razne odevne predmete (i druge podloge).

Film štampači sa direktnim prenosom kombinuju pouzdanost, neuporediv kvalitet i visoku produktivnost, što je sa dodatnom mašinom za nanošenje praha podiglo granice.

DTF MINI štampač može da podnese velike količine proizvodnje, što je neophodno u ovoj brzorastućoj industriji. Za kvalitetne rezultate biće vam potrebni prah i listovi/rolna za štampanje filma za prenošenje, i naravno, DTF boje koje možete naći u našoj ponudi.

Još jedna prednost DTF(Digital Transfer Film) štampe u odnosu na tradicionalnu štampu je u tome što je izuzetno održiva. Nema sumnje da se modna industrija sve više fokusira na održivost. Ako tražite vrhunske performanse i pristupačnu cenu DTF štampača koji će zadovoljiti vaše potrebe za velikim obimom štampanja, DTF štampač Epson L1800 je idealno rešenje za vas .

Mini DTF stampac

DTF Mini štampač

 • Maks. dimenzije štampe: A3, A3 širina rolne
 • Brzina štampe: Višebrzinsko, podesivo
 • Rezolucija štampe: 1440 x 1440 dpi
 • Dimenzije štampača: 880*650*520 mm (D*Š*V)
 • Cirkulacija i mešanje belog mastila
 • Snaga: 25W
DTF masina za nanosenje praha

Mašina za nanošenje praha

 • Dimenzije mašine: 900*500*550mm (D*Š*V)
 • Ukupna masa: 35kg
 • Širina otvora za papir: 50cm
 • Brzina trešenja praha: Podesivo
 • Snaga trešenja praha: Podesivo
 • Kontrola temperature: Podesivo
 • Snaga: 900W
DTF Mini mikser bele boje

Automatsko mešanje belog mastila

 • Podesiva brzina mešanja belog mastila
 • Bolja cirkulacija bele boje
 • Sprečava zapušavanje i taloženje
Film rolna

DTF Film

 • DTF A4 Film
 • DTF A3 Film
 • DTF Film rolna

Informacije koje treba znati:

KONFIGURACIJA: (C = Cijan, M = Magenta, Y = žuta, K = Crna, W = Bela, W = Bela)

Ova konfiguracija će vam omogućiti da štampate dizajne i za tamnu i za svetlu odeću (poput crne, bele, sive, plave, crvene itd.). DTF MINI štampač kanalom namenjenom belom mastilu idealno je rešenje koje se koristi pri štampanju na tamnim odevnim predmetima, napravite belu osnovu(podlogu) ili samo štampajte u beloj boji.

Zbog prirode belog mastila u raznim štampačima kertridži ili tankovi sa bojom su morali da se mućkaju kako ne bi došlo do začepljenja. To nije slučaj sa DTF MINI štampačem koji ima automatizovanu mašinu namenjenu mešanju belog mastila sa mogućim menjanjem brzine.

Mogu se koristiti razni materijali:

Za najbolje rezultate preporučujemo 100% pamuk, poliester, mešavine 50/50, koža, spandeks.

DTF mastila: Uvek koristite DTF mastila za svoj DTF MINI štampač.

DTF transfer film: Umesto da štampate na odeći, štampaćete na film papiru ili rolni koja se može pritisnuti na mnogo različitih materijala.

DTF prah: Prah je neophodan da se utopi u mastilu (dizajnu), tako da se vaši transferi mogu  pritisnuti na bilo koju odeću. Sa mašinom za nanošenje praha olakšavate posao i štedite vreme.

Održavanje: Veoma lagano. Preporučuje se svakodnevno štampanje i provera mlaznica štampača. Automatsko čišćenje po potrebi

Presa: Termo presa je potrebna za presovanje transfera, a takođe i za topljenje praha. Preporučujemo 3 u 1 termo presu koju možete pronaći u našoj ponudi

Stampa DTF Mini

Software

Uz vaš DTF MINI štampač dobijate i sledeće software-e:

Rip software: je operativni software pomoću kog puštate u štampu. Pruža mnoštvo opcija i tehnika kako bi Vaša štampa imala maksimalan kvalitet.

FSNC software: je naziv ovog software-a koji je prilagođen za rad isključivo na Photoshop-u i od velike je pomoći u slučaju pečenja slike kao dizajna na majicu. Ovaj software briše pozadinu vaše slike i prebacuje vašu sliku u tačkastu verziju koja je otpornija na kidanje i pranje dizajna, na taj način štedimo na potrošnji boja i vaša slika dobija tačkasti efekt koji izgleda savršeno u svim bojama i na svakoj majici. Software je pravljen kako bi se isključivo štampali beli toner na crne majice ali sa malo trikova koje ćemo vam mi pokazati u obuci moći ćete da štampate tačkasti efekt na bilo kojoj majici (napomena – ovaj software štampa dizajn samo u jednoj boji)

Reset software: je takođe prilagođen radu isključivo u Photoshop-u i takođe je od velike pomoći pri pečenju slike ili dizajna na majicu. Ovaj software briše pozadinu vaše slike i prebacuje vašu sliku u linijsku verziju koja je otpornija na kidanje i pranje dizajna, na taj način štedimo na potrošnji boja i vaša slika dobija linijski efekt koji izgleda savršeno u svim bojama i na svakoj majici.

Ostala oprema

Ovo je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za DTF štampu. Pored Epson Mini DTF štampača imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu šivaonicu, foto radnju, modnu industriju,… Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Ako se odlučite za početak novog biznisa te za kupovinu Epson Mini DTF štampača sigurno će Vam biti potreban i repromaterijal. U Mincom ponudi možete da pronađete mnoštvo repromaterijala raznih veličina, oblika i materijala.

Pogledajte još naših proizvoda:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?