Držač za olovke

Držač za olovke

Držač za olovke. Ovaj držač za olovke je jedan od naših najnovijih proizvoda u ponudiNapravljen je od drveta u boji trešnje i dela na kome se štampa odabrana fotografija, dizajn ili tekst. Štampa na ovom držaču za olovke se prenosi tehnikom sublimacije. Otisak koji se dobija je veoma kvalitetan i boje su dugotrajne. Štampa se u punom koloru i može da se štampa po jedan komad što je odlična solucija za one koji ne trebaju velike tiraže.

Držač za olovke je unikat i idealan poklon za Vaše najdraže koji žele da ukrase radni prostor ili pak neki kutak u kući. Boja i oblik ga čine univerzalnim, s toga se može koristiti kako u kućnim uslovima tako i u ozbiljnim firmama i kancelarijama. Držač je odličan detalj za Vaš radni sto. Uvek kraj sebe za vreme radnog vremena možete imati podsetnik na Vaše voljene i porodicu. Možete odštampati fotografiju, Vaš dizajn, logo ili slova.

držač za olovke

Držač za olovke

Držač za olovke je namenjen za sublimacionu štampu. Izrađen je od drveta u boji trešnje.
  • Šifra proizvoda: DZO
  • Temperatura za ravnu presu: 185
  • Vreme: 100 sekundi
drzac-za-olovke-sa-pregradama

Držač za olovke sa pregradama

Držač za olovke sa pregradama je namenjen za kancelarijske prostore i dolazi sa umetkom na kome se štampa dizajn tehnikom sublimacije.
  • Šifra proizvoda: DROLOVKE
  • Temperatura za ravnu presu: 185
  • Vreme: 100 sekundi

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.