Daska za sečenje

Daska za secenje sublimacija

Daska za sečenje

Daska za sečenje napravljena je od visoko kvalitetne i čvrste plastike. Namenjna je za štampu tehnikom sublimacije.  Ovo daska je bezbedna za sačenje i konzumiranje hrane na njoj. Daska je ekološki čista i laka za održavanje. Imate mogućnost štampe preko cele daske, te su same mogućnosti dizajna neograničene

Daske za sublimaciju idealan je proizvod ukoliko ste vlasnik restorana ili kafića, svojim radnicima možete ponuditi kvalitetne daske za sečenje dizajnirane onako kako ste vi želeli. Ukoliko ste vlasnik foto radnje, radnje sa presonalizovanim proizvodima ili gift šopa, ovo je idealan proizvod za Vas. Povećajte vaš asortiman sa daskom za sečenje. Ponudite ovaj sublimacion proizvod restoranima, kafićima, domaćicama, i svim gurmanim.

Zbog svoje čvrstine daska se neće polomiti prilikom pada, te je idealan i za decu. Deca bi ovu dasku za sečenje mogli da koriste kao podmetač za hranu, bez vaše brige da li će se daska razbiti.  Daska  je veoma praktična i upadljiva za oko.

Sublimacija na dasci za secenje

Specifikacije

  • Naziv proizvoda: Sublimaciona daska za sečenje
  • Šifra proizvoda:
  • Dimenzije: 20x25cm
  • Materijal: 100% Polimer

Ostali proizvodi

Daska za sečenje nisu jedini sublimacioni proizvod iz naše ponude, kod nas možete pronaći i druge proizvode i materijale poput sublimacionih papira, papira za pamuk sa prahom ili bez praha, subliamcionih šolji, satova, privezaka. Sve ove proizvode možete štampati uz pomoć sublimacionih štampača A4 formata poput Epson ET-2700. Ukoliko vaš interesuje UV štampa i štampa na hemijskama, upaljačima i svim reklamnim materijalima onda za Vas imamo novi najkompaktniji UV štampač po super ceni. Sa paketom dobijate i tri boje. U ponudi imamo i presu za kačkete, olovke i etikete 3u1, uz pomoć koje ćete moći štampati na svim tim proizvodima.

Pogledajte još neke druge naše sublimacione proizvode:

  1. Šolje za sublimaciju
  2. Puzle
  3. Majice pamučne

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!