Ćoškalica za metal

Ćoškalica za metal flajer

Ćoškalica za metal

Ćoškalica za metal koristi se za tanke metalne ploče sa ivicama od 90 stepeni. Maksimalna debljina metala mora biti 1mm. Ćoškalica dolazi sa više različitih alata za isecanje ivica koji se menjaju jednostavnu i brzo u roku od 3 sekunde. Sa ovom mašinom možete da režete bilo koji metal koji ima ivice od 90 stepeni. Kao što svi znamo ivice od 90 stepeni na tankim metalima veoma su opasne, iz tog razloga uvek je važno da te ivice isečemo u neki drugi oblik koji će biti sigurniji za korištenje.

Kao što smo već rekli ova ćoškalica veoma je jednostavna i sigurna za rad. Potrebno je samo da podignete ručku. Postavite odabrani alat u postolje za alat na ćoškalici i spremni ste za rad. Zatim uzmite metal koji želite da izrežete i stavite jednu ivicu od 90 stepeni u alat koji ste postavili u ćoškalicu. Pritisnite ručku prema dole i i postupak je gotov, ponovite ovaj postupak na sve ivice i vaš proizvod je spreman. Jedan od glavnih prednosti ove ćoškalice je savršen sistem ručke, koja zahteva minimalni napor pri sečenju metala. U ponudi imate 10 različitih alata za razne oblike rezanja.

Ćoškalica za metal sa alatima

Ćoškalica za metal

Specifikacije
  • Naziv: ćoškalica za metal
  • Šifra proizvoda: ĆZM
  • Max. debljina metala: 1mm
  • Jednostavno rukovanje

Ukoliko želite napraviti prelepe zakrivljene proizvode za razne marketinške događaje na pravom ste mestu. U našoj ponudi možete pronaći sublimacione štampače za štampu na sublimacionom metalu, sublimacioni metal, savijač za lim i ćoškalicu za metal. Sa ovim proizvodima bez problema možete napraviti proizvode kao što su vizit karte, znakove upozorenja, akreditacije, znakove za stolove, plakete… i još mnogo toga.

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo Vam svu neophodnu pomoć.

U našoj ponudi također možete da pronađete mnoštvo sublimacionih prizvoda. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru ili štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a moežete da ih štampate na jedan ili više komada u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Neki od tih proizvoda su:

Ako Vas zanima proces rada na mašinama iz naše ponude pogledajte tutorijale na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.

Korisnička podrška