Čisti sublimacioni premaz (plavi)

Čisti sublimacioni premaz (plavi)

Čisti sublimacioni premaz (plavi)

Čisti sublimacioni premaz (plavi) olakšava prenos slike dozvoljavajući sublimacionoj boji da se veže za polimer. Bez ovog spreja, slika se neće preneti na podlogu.

Kako koristiti čisti sublimacioni premaz plavi:

  1. Dobro promućkajte sprej u trajanju od 1 minuta

  2. Proverite podlogu na koju ćete naneti sprej jer treba biti čista, suva i nemasna

  3. Naneti čisti sublimacioni premaz glatko i ujednačeno, držeći sprej 250 mm od podloge, s mogućstvom većeg broja nanosa s tim da se ne sme preterati (natapati)

  4. Ostaviti da se osuši otprilike 10 minuta pa zapeći na 160 oC, na 15-20 minuta

Koristite ga:

  • Da omogućite sublimacionoj boji da se veže za polimer kako bi prenos slike bio efektan. Koristi se na bilo koju podlogu i čuva se na sobnoj temperaturi. kako bi omogućili svom proizvodu da bude u punom sjaju nanesite sprej više puta na podlogu. Površina koju možete da pipremite jednim sprejem jeste 2 metra kvadratna.

*NAPOMENA

Ovaj sprej je najbitniji u kolekciji sprejeva za sublimaciju. Plavi sprej predstavlja osnovu svih vrsta sublimacija. Od metala, drveta, stakla, keramike… Njega koristimo za sve kombinacije sublimacionih premaza. Nevezano za vrstu podloge na kojoj štampate Vaš dizajn ovaj sprej se koristi u svim slučajevima. Ili se koristi samo ova vrsta spreja ukoliko su u pitanju metal i drvo, ili se u kombinaciji sa drugim sprejevima koristi za sublimaciju drugih proizvoda kao što su keramika, staklo…

materijali za sublimaciju
zaštitna oprema

Ovo su samo od jednih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored sublimacionog premaza imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

pogledajte na koji način možete da koristite naše proizvode na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!