Cegeri

Cegeri

Cegeri sa štampom. Cegeri za pijacu su napravljeni od kvalitetnog i 100% pamuka i prava stvar je za svakodnevnu upotrebu. Iskoristite vašu sliku, dizajn ili tekst po želji i napravite originalnu torbu za kupovinu.

Ceger može biti jedinstveni poklon za Vašu baku ili mamu. Neka svakodnevna kupovina bude zadovoljstvo.
Ceger može da se koristi isto tako i u reklamne svrhe. Možete da odštampamo logo Vaše firme ili Vaš reklamni slogan.
Cegeri su idealni za reklamnu kampanju, promotivne svrhe, turističke organizacije, sportska društva i organizacije. Povoljna cena i proizvod koji je dugotrajan i izdržljiv. Ceger se štampa tehnikom sublimacije u punom koloru, tako da je možete prati bez problema. Slika se neće skinuti. Bitno je samo da je ne iskuvavate. Kao glavna prednost tehnike sublimacije ističe se cena štampe na jedan komad. Cena štampe na proizvodu ne zavisi od broja otisaka i nisu potrebne velike serije da bi se dobila povoljnija cena.
Dosta je bilo plastičnih kesa, razmislite malo o svojoj sredini. Ceger sa štampom će Vas služiti dugo vremena. Ekološki prihvatljiva, 100% pamuk.

ceger-sa-stampom-beli

Ceger za pijacu – beli

Ceger za pijacu namenjen za štampu sublimacijom. Izrađena je od kvalitetnog 100% pamuka.
  • Šifra proizvoda: HBD01
  • Dimenzije: 38x38cm
  • Materijal: 100% pamuk
ceger-sa-stampom-zuti

Ceger za pijacu – žuti

Ceger za pijacu namenjen za štampu sublimacijom. Izrađena je od kvalitetnog 100% pamuka.
  • Šifra proizvoda: HB002
  • Dimenzije: 38x38cm
  • Materijal: 100% pamuk

Ceger je samo jedan od mnogobrojnih proizvoda namenjenih za sublimacioun štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Saznajte više o pripremi, štampi i pečenju na cegere na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.

Korisnička podrška