Boje za sublimaciju

Boje za sublimaciju

Boje za sublimaciju predstavljaju zasebnu oblast u svetu sublimacije. Da bismo dobili očekivani kvalitet našeg proizvoda nije dovoljno odabrati kvalitetan papir i štampač već i sublimacione boje koje ćemo koristiti uz naš štampač. Sublimacija kao vrste štampe funkcioniše po principu RGB profila boja bez obzira što sublimacioni štampači koriste CMYK sistem. Štampači poput Epsona i Ricoha koriste kvalitetne sublimacione boje koje imaju svoje posebne ICC profile. Ukoliko koristitite programe poput Photoshop-a, Illustratora i CorelDrawa-a primetićete da Vaš štampač štampa različite otiske u zavisnosti od programa koji koristite. Nakon dugogodišnjeg proučavanja i sagledavanja problema i tehničkih prepreka u sublimaciji mi smo odabrali Photoshop.

Sublimacione boje za Ricoh stampac

Ricoh Sublisplash

sublimacione gel boje

 Šifra za CMY boje: RICMY
 Šifra za K boju: RIBK
Sublimacione boje za Epson stampac

Sublimacione boje

 Šifra proizvoda: MS1

Photoshop kao program za rastersku grafiku obezbeđuje najbolje korigovanje kolor profila, obradu i kolorit Vaših slika. Potrudili smo da Vam dočaramo probleme i rešenja vezane za boje i korišćenje boja u sublimaciji. U našoj ponudi možete naći boje za Epson i Ricoh štampač. Za sve detaljnije informacije i uputstva vezana za konkretne boje i njihovo korišćenje možete nam se obratiti a mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo sa Vašim nedoumicama. U našoj ponudi repromaterijala za sublimaciju možete poručiti i sredstvo za čišćenje glave štampača.

U slučaju da već imate Epson L310 štampač i pitate se dali je moguće u njega samo ubaciti ove boje. Odgovor je moguće je ukoliko u njega već nisu sipane boje za običnu štampu, Epson mora biti prazan (da u njega nikada nije sipana boja bilo koje vrste).

Sublisplash sublimacione boje

Ovo su samo od jednih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored Ricoh i Epson sublimacionih boja imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Naučite najbolje načine za štampu ovim bojama na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!