Boje za sublimaciju

Boje za sublimaciju

Boje za sublimaciju predstavljaju zasebnu oblast u svetu sublimacije. Da bismo dobili očekivani kvalitet našeg proizvoda nije dovoljno odabrati kvalitetan papir i štampač već i sublimacione boje koje ćemo koristiti uz naše štampače. Sublimacija kao vrste štampe funkcioniše po principu RGB profila boja bez obzira što sublimacioni štampači koriste CMYK sistem. Štampači poput Sawgrassa i Epsona koriste kvalitetne sublimacione boje koje imaju svoje posebne ICC profile i dozvoljavaju upotrebu samo boja koje ste kupili u firmi Mincom, u slucaju upotrebe drugih boja gubite pravo na garanciju. Ukoliko koristitite programe poput Photoshop-a, Illustratora i CorelDrawa-a primetićete da Vaš štampač štampa različite otiske u zavisnosti od programa koji koristite. Nakon dugogodišnjeg proučavanja i sagledavanja problema i tehničkih prepreka u sublimaciji mi smo odabrali Photoshop.

Sublimacione boje sawgrass

Sublimacione boje

za Sawgrass

 Šifra proizvoda: SGB

Epson Sublisplash
Sublimacione 
boje

 Šifra proizvoda: MS1
Sublimacione boje za epson
Sublimacione boje za Ricoh stampac

Ricoh Sublisplash

sublimacione gel boje

 Šifra za CMY boje: RICMY
 Šifra za K boju: RIBK

Sublimacione boje

za Epson 80ml

 Šifra proizvoda: SPL-80
Sublisplash-sublimacione-boje
Boje za sublimaciju sa light cyan i magenta bojama

Sublimacione boje

1 komad za Epson

 Šifra proizvoda: MS1

Sublimacione boje

za Epson SC-F500

 Šifra proizvoda: SCFC(cyan), SCFM(magenta), SCFY(žuta), SCFB(crna)
Boje za Epson sc f500
Epson InkJet boje

Epson InkJet boje 

Photoshop kao program za rastersku grafiku obezbeđuje najbolje korigovanje kolor profila, obradu i kolorit Vaših slika. Potrudili smo da Vam dočaramo probleme i rešenja vezane za boje i korišćenje boja u sublimaciji. U našoj ponudi možete naći boje za Epson i Ricoh štampač. Za sve detaljnije informacije i uputstva vezana za konkretne boje i njihovo korišćenje možete nam se obratiti a mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo sa Vašim nedoumicama. U našoj ponudi repromaterijala za sublimaciju možete poručiti i sredstvo za čišćenje glave štampača.

Ovo su samo od jednih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored Ricoh i Epson sublimacionih boja imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Mincom u svojoj širokoj ponudi ima i UV štampač sa kojim možete štampati na bilo kojoj površini

Tu su:

Naučite najbolje načine za štampu ovim bojama na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email