Bodi za bebe

Bodi za bebe

Bodi za bebe idealna je i praktična odeća ne samo zbog izgleda i zaštite bebe već i zbog jednostavnog korišćenja, presvlačenja i održavanja. Naš bodi za bebe izrađen je od izrazito nežnog i čistog pamučnog tekstila koji se nalazi sa unutrašnje strane bodija i koje je meko i nežno za bebinu kožu pa samim tim pruža optimalnu zaštitu odnosno odnos toplotne zaštite i propustivosti koja omogućava da bebina koža diše. Spoljašnja strana bodija za bebe je satkana od poliestera koji omogućava visoko kvalitetnu sublimacionu štampu. Uz sve prednosti ovih proizvoda bodi za bebu je i domaće proizvodnje. Kako bi bodi za bebe bio originalan i jedinstven, tehnikom sublimacione štampe moguće je napraviti autentičan dizajn i preneti ga na bodi. Na taj način čete imati kvalitetnu i unikatnu odeću vašu bebu.

Tkanje bodija je 50% pamuk i 50% poliester. Osim što ćete imati kvalitetan i izuzetan bodi za bebe možete ga učiniti i jedinstvenim pomoću sublimacione tehnike štampe koja vam pruža mogućnost štampe bodija na komad sa bilo kojim dezenom ili slikom po želji.

 

bodi za bebe

Bodi za bebe 100% pamuk

  • Šifra proizvoda: KA1
  • Temperatura za ravnu presu: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi
bodi za bebe

Bodi za bebe 50% pamuk, 50% poliester

  • Šifra proizvoda: PBB01
  • Temperatura za ravnu presu: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi
  • Spoljašnja strana poliester, unutrašnja strana pamuk

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.