Beli Toner

Toner-beli-laserski-štampač

Beli toner opis proizvoda

Beli toner pogodan za laserske štampače. Sa jednim kertridžom belog tonera možete štampati 1500 stranica sa neprozirnim i oštrim belim otiskom. Svi ponuđeni toneri postižu odlične rezultate i na papirima sa teškom taktilnom teksturom i površinom. Sa našim belim tonerom dobijate sjajne i oštre otiske na svim različitim vrstama papira i materijala.
Sa našim folijama za prenos možete primeniti i bele i obojene otiske i dizajn za materijale poput drveta, stakla, keramike i metala. Kreirajte razrađene i jedinstvene proizvode za pisanje, kao što su letci ili pozivi. Proširite svoj asortiman proizvoda sa individualnim čašama za kafu i vrećicama.
Prednosti naših tonera:

  • Visokokvalitetni otisci
  • Kapacitet štampanja prema standardima ISO / IEC19752
  • Niski troškovi štampanja
  • Garantovan kvalitet
  • Savršen za belu štampu

Specifikacije:

  • Težina                                                             835 g
  • Kapacitet ispisa                                             2300
  • Kompatibilan sa proizvođačem                 HP, Lexmark, Samsung
  • Boja                                                                 Beli

Kompatibilnost belog tonera

Beli toner za laserski štampač kompatibilan je sa više vrsta štampača. Jedni od tih štampača su štampači koje možete pronaći u našoj ponudi HP A4 i HP A3. Beli toner kompatibilan je sa Lexmark, Samsung i HP štampačima.

Štampa sa belim tonerom kompatibilna je za sve verzije photoshop-a za koji od nas dobijate software. FSNC Raster software idealan je za jednobojan dizajn sa jednim prolazom kroz štampač. RSPS Mincom software koristimo kako bi obične slike pretvorili u linijski raster, obrisali crnu pozadinu i pripremili dizajn za dva prolaza kroz štampač. RSPS bez korekcije boje software koristimo za slike koje ne zahtevaju dugu pripremu. Svi software-i spremni su za rad u samo tri klika, a instalacija je brza i laka. Potrebno je samo da ubacite fajlove od sofware-a koje vam mi pošaljemo, u photoshop i spremni ste za rad. Uz pomoć našeg paketa za štampu na crnim i majicama u boji priprema slika nikada nije bila brža i lakša.

Posetite naš youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte na koji način najbolje možete da iskoristite belit toner.

Kako želite da nas kontaktirate?