Bedževi sa našom štampom

Bedževi

Bedževi su mali ukrasi na nekom delu odeće koji mogu da prenesu poruku, izraze stav ili protest – recimo politički, ispričaju neku šalu. Mogu se koristiti kao suvenir, originalan poklon, za političke kampanje, razne promocije, venčanja, rođendane… Cilj je da skrenu pažnju, obogate, učine zanimljivim to što nosite. Postali su novi pokretni medij.

Kod nas možete naručiti bedževe različitih dimenzija i sa različitim motivima. Svaki od bedževa izrađujemo od kvalitetnih materijala sa slikom u boji visoke rezolucije, preko koje je postavljena tanka prozirna folija kao zaštita od oštećenja, a ujedno bedžu daje visoki sjaj.

Započnite novi biznis, otvorite novu radnju i iskoristite ovu odličnu ponudu bedževa kao važno marketinško sredstvo. Podelite bedževe svima kako bi privukli nove klijente i iznenadili stare. Bedževi su uvek zanimljivi svim uzrastima i idealni su za sve koji žele brzo da prenesu poruku. Poručite već danas i osigurajte vašem novom ili već postojećem biznisu nove klijente.

bedz-okrugli-privezak

Bedževi okrugli – 55mm i 58mm privezak

Namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen je od kvalitetnog metala za vrhunski otisak.
  • Šifra proizvoda: CX44
  • Prečnik: 55mm
bedz-okrugli

Bedževi okrugli – 58mm

Namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen je od kvalitetnog metala za vrhunski otisak.
  • Šifra proizvoda: XK58
  • Prečnik: 58mm
bedz-okrugli-ogledalce

Bedževi privezak okrugli ogledalce

Privezak okrugli ogledalce bedž za štampu sublimacijom. Izrađen je od kvalitetnog metala za vrhunski otisak.
bedz-kvadrat

Bedževi kvadratni

Namenjeni za štampu sublimacijom. Izrađeni su od kvalitetnog metala za vrhunski otisak.
  • Šifra proizvoda: XK55-2
  • Dimenzije: 55x55mm

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

  • Šolje za sublimaciju
  • Satovi za sublimaciju
  • Torbe namenjene za sublimacionu štampu

ako još uvek niste sigurni u Vaše veštine sa sublimacionim proizvodima pogledajte tutorijale na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.