Baloni za laserski otisak

baloni za sublimaciju

Baloni za laserski otisak

Baloni za laserski otisak su jedni od naših najzanimljivijih proizvoda namenjenih za štampu laserom. Od ranog detinjstva se svi vrlo rado zabaljamo i igramo sa balonima. Čak i kada odrastemo smo i dalje ludi za proslavama koje su upotpunjene dekorativnim balonima. Mi verujemo da baloni donose osmeh na Vaše lice i to je razlog zašto svaku posebnu priliku trebate uveličati njihovim prisustvom! Bilo da je u pitanju poklon za voljene ili da pravite rođendansku zabavu za decu ili su vam potrebni baloni za zabavu u preduzeću, ovi personalizovani baloni su idealan proizvod za Vas. Baloni za laserski otisak se kao takvi razlikuju od svih drugih balona sa slikom. Zašto? Iz prostog razloga jer Vi birate dizajn. Na njima se može odštampati Vaša fotografija, dizajn ili tekst koji poželite. Baloni za ovu vrstu štampe su prvenstveno namenjeni deci i proslavama mada se mogu koristiti i u marketinške svrhe ukoliko je u pitanju neka firma, organizacija… Upotpunite Vaše venčanje na jedinstven način tako što ćete odštampati balon u obliku zvezde sa slikama koje odaberete za najbitniji dan u Vašem životu. Ovaj balon koji Vam mi nudimo je u obliku srca što ga još više čine zanimljivijim i unikatnijim.

Baloni za laserski otisak su namenjeni za lasersku tehniku štampe i veoma su kvalitetnog otiska. Boje ostaju postojane i ne ljušte se. Baloni dolaze sa propratnim delovima kao što su postolje i svi sitni elementi koji su potrebni da bi ovaj dekorativni balon mogao da stoji na postolju.

baloni za laserski otisak

Baloni za laserski otisak

Baloni za laserski otisak su namenjeni za lasersku štampu. Štampaju se obostrano i dolaze sa potrebnim postoljem i dodatnim elementima za sklapanje.
  • Šifra proizvoda: BAL
  • Materijal: Balon i plastično postolje
  • Štampa: Dvostrana, pun kolor

Pored ovih zanimljivih balona za laserski otisak imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.