Automatska presa za šolje

Automatska presa za šolje je namenjena za lako i brzo štampanje sublimacionih šolja. Pomoću ove prese možete peći standardni oblik šolje. Ukoliko imate knjižaru, daroteku, foto radnju i želite da ponudite uvek popularne šolje sa slikom ova presa za šolje je pravi izbor opreme za Vas.

Automatska presa za šolje

Automatska presa za šolje

  • Šifra:AUPRE
  • Namenjena za štampu na šoljama
  • Mogućnost uzimanja grejača za konusne i uže šolje
  • Jednostavna za rad
  • Snaga: 260W
  • Voltaža: 220V

Automatska presa za šolje

Proces štampe na šoljama jednostavan je uz naše sublimacione štampače. U našoj ponudi možete pronaći dva takva štampača a to su Ricoh i Epson.

Motivi i dizajn se štampa na sublimacioni papir preko jednog od ova dva štampača. Nakog toga potrebno je samo da izrežete vaš dizajn sa A4 papira zalepite na sublimacionu šolju. Poslednji korak je da šolju sa dizajnom stavite u presu i postavite je na temperaturu i vreme potrebnu za prenos dizajna na šolju.

Uz pomoć automaske prese zaobilazite podešavanja za pritiskanje šolje jer presa automaski odabire jačinu pritiska. Kada je gotova presa vam to indicira zvukom i popuštanjem pritiska na šolju.

Za bilo kakva pitanja u vezi procesa ili prese naš Mincom tim vam stoji na raspolaganju.


Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Pogledajte neke od sublimacionih proizvoda:

Posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte tutorijale vezane za sublimacionu štampu.
Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?