Automatska presa za šolje

Automatska presa za šolje

Automatska presa za šolje je nov proizvod u našoj ponudi opreme za sublimaciju. Pomoću ove prese možete peći više vrsta šolji za kratak vremenski period. Ukoliko imate knjižaru, daroteku, foto radnju i želite da ponudite uvek popularne šolje sa slikom ova presa za šolje je pravi izbor opreme za Vas.

Proces štampe na šoljama jednostavan je uz naše sublimacione štampače. U našoj ponudi možete pronaći 2 takva štampača a to su Ricoh i Epson. Epson štampač prvi je štampač koji je krenuo u prodaju sa sublimacionom bojom. Možemo ga preporučiti svima koji štampaju svaki dan i spremni su za štampač koji zahteva održavanje i čišćenje. Ricoh sublimacioni štampač jači je korak u svetu sublimacije jer ne zahteva održavanje. Ricoh ne zahteva rad svakog dana i sam se čisti te ne koristi boje na nadopunjavanje nego puno jednostavnije ketridže.

Motivi i dizajn se štampa na sublimacioni papir preko jednog od ova dva štampača. Nakog toga potrebno je samo da izrežete vaš dizajn sa A4 papira zalepite na sublimacionu šolju. Poslednji korak je da šolju sa dizajnom stavite u presu i postavite je na temperaturu i vreme potrebnu za prenos dizajna na šolju.

Uz pomoć automaske prese zaobilazite podešavanja za pritiskanje šolje jer presa automaski odabire jačinu pritiska. Kada je gotova presa vam to indicira zvukom i popuštanjem pritiska na šolju.

Za bilo kakva pitanja u vezi procesa ili prese naš Mincom tim vam stoji na raspolaganju.

Presa automatska za šolje

Automatska presa za šolje

Šifra: AUPRE

  • Namenjena za štampu na šoljama
  • Mogućnost uzimanja grejača za konusne i uže šolje
  • Jednostavna za rad
  • Snaga: 260W
  • Voltaža: 220V

Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Pogledajte neke od sublimacionih proizvoda:

Na našem youtube kanalu Mincom d.o.o. pronaći ćete sve najnovi informacije i tutorijale u svetu sublimacije.

Korisnička podrška