Amblemi

Amblemi

Amblemi namenjeni su za sublimacionu štampu u punom koloru. Amblemi za odeću su napravljeni od specijalnog materijala koji svojim sastavom podseća na mešavinu tekstila i plastike. Ambleme nudimo u više različitih oblika. Iz rolne možete praviti bilo kakv oblik amblema uz pomoć Rolne i Katera Cameo 4. Otisak koji nakon štampe ostaje na ovim prišivnim amblemima je zaista kvalitetan i boje su veoma jake i postojane nakon pranja.Ambleme možete koristiti u razne svrhe ali najviše su namenjeni za reklamni materijal i obeležja u firmama i udruženjima. Sportski klubovi, restorani, lovačka i ribolovačka društva uvek imaju potrebe za štampanim amblemima. Tehnika sublimacije nam u ovom slučaju obezbeđuje mogućnost štampe na komad što je veoma primamljivo. Iskorisitite ove unikatne prišivne ambleme i odštampajte Vaš dizajn na obliku koji Vam najviše odgovara. Nudimo mogućnost izrade bilo kog drugog oblika amblema ukoliko imate posebne zahteve.

Amblemi prisivni

Amblemi

Amblemi za odeću su nešto sasvim novo u našoj ponudi proizvoda za sublimaciju.
  • Šifra proizvoda: PRIA
  • Dimenzije: razno
  • Temperatura za ravnu presu: 185°C
  • Vreme: 100 sekundi
Rolna za prisivne ambleme

Tekstilna rolna za Ambleme

Tekstilna rolna za Ambleme je namenjena za isecanje i štampanje unikatnih i dizajniranih oblika koji mogu biti odštampani u vidu amblema za odeću. Amblemi rolna
  • Šifra proizvoda: TEKROL
  • Dimenzije: 5x50cm

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite ovakve Ambleme sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na amblem. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email