Alat za savijanje lima

Alat za savijanje lima

Alat za savijanje lima

je jedan od naših novijih proizvoda u ponudi. Ovaj alat se koristi za savijanje lima, aluminijuma. Alat omogućava savijanje materijala do formata A3. Pomoću ovog alata možete bez problema da savijete aluminijum ili drugi materijal u stalke za rezervaciju na stolovima, znake obaveštenja i slično. Maksimalna širina materijala za savijanje kod ove vrste alata za savijanje jeste 305mm. Alat je pogodan za savijanje aluminijuma debljine 0.5 i 0.7 mm.

Alat za savijanje lima

Alat za savijanje

Alat za lim i aluminijum je izrađen od kvalitetnog materijala koji omogućava dobru čvrstinu alata tokom rada.
  • Maksimalni format: A3
  • Materijal: Metal
alat za savijanje lima

Štampa na limu

Pored artikla Alat za savijanje lima  U našoj ponudi možete pronaći 2 sublimaciona štampača za štampu na sublimacionim proizvodima kao što su limovi a to su Ricoh i Epson. Epson štampač prvi je štampač koji je krenuo u prodaju sa sublimacionom bojom. Možemo ga preporučiti svima koji štampaju svaki dan i spremni su za štampač koji zahteva održavanje i čišćenje. Ricoh sublimacioni štampač jači je korak u svetu sublimacije jer ne zahteva održavanje. Ricoh ne zahteva rad svakog dana i sam se čisti te ne koristi boje na nadopunjavanje nego puno jednostavnije ketridže.

Ukoliko ste zainteresovani za limove ili štampače za sublimaciju mincom tim vam stoji na raspolaganju. Kod nas možete pronaći obuku u pripremi i štampi te savete u odabiru štampača ili paketa.

Pored proizvoda kao što je alat za lim imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email