Akreditacije i ID kartice

akreditacije-i-ID-karice

Akreditacije i ID kartice

Akreditacije i ID kartice spadaju u grupu promotivnog materijala i imaju svakodnevnu upotrebnu vrednost. Njih koristi skoro svako preduzeće, institucija, obezbeđenje. Mi štampamo razne oblike i dimenzije akreditacija na kojima štampamo Vaš dizajn i informacije. Akreditacije su napravljene od kvalitetne tvrde plastike a boje koje ostaju nakon same štampe su kvalitetne i dugotrajne.

Nijedna ozbiljna kompanije ne može da funkcioniše bez ID kartica. Identifikovanje radnika je postao neizbežan segment u bilo kojoj sferi.

Ukoliko organizujete javne događaje, koncerte, manifestacije ili ukoliko predstavljate firmu na sajmu jedan od glavnih promo materijala jesu akreditacije i ID kartice.

Mi izrađujemo od manjih pa do većih tiraža. Štampamo tehnikom sublimacije što je velika prednost u odnosu na druge vrste štampe jer na svakoj kartici možemo štampati drugačiji dizajn. Akreditacije i ID kartice možemo dizajnirati tako da svaka kartica bude konceptualno ista a da se samo podaci o licima razlikuju. Ukoliko ima potrebe za nečim što nije standardni dizajn možete nam proslediti drugačije dizajnirane kartice za veliki tiraž.

Kartice za identifikaciju štampamo jednostrano ili obostrano u zavisnosti od zahteva klijenta.

Dostupne dimenzije:

1. 8.8x14cm

2. 5.8×9.7cm

3. 6.6x9cm

Štampa

U našoj ponudi možete pronaći 2 štampača za sublimaciju a to su Ricoh i Epson. Epson štampač prvi je štampač koji je krenuo u prodaju sa sublimacionom bojom. Možemo ga preporučiti svima koji štampaju svaki dan i spremni su za štampač koji zahteva održavanje i čišćenje. Ricoh sublimacioni štampač jači je korak u svetu sublimacije jer ne zahteva održavanje. Ricoh ne zahteva rad svakog dana i sam se čisti te ne koristi boje na nadopunjavanje nego puno jednostavnije ketridže.

AKreditacije i ID kartice iz naše ponude reklamnog materijala nisu jedini promo proizvod koji možete poručiti kod nas. Među najtraženijim reklamnim materijalima su i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.