Adheziono sredstvo ljubičasto

adheziono sredstvo (ljubičasto)

Adheziono sredstvo ljubičasto

Adheziono sredstvo ljubičasto koristi se na čvrstim materijalima glatke površine kao što su metal, staklo ili akril. Ovaj sprej služi kao podloga drugom spreju, da bi obezbedio dobro priajanje tog drugog spreja za materijal.

Kako koristiti adheziono sredstvo ljubičasto:

  1. Proverite podlogu na koju ćete naneti sprej jer treba biti čista, suva i nemasna

  2. Lagano pređite preko materijala da bi osigurali ujednačen nanos spreja

  3. Ostavite nekih 30 sekundi da se sprej veže za materijal pa višak uklonite čistom krpom. Nakon uklanjanja viška, povedite računa o prljavštini i mrljama jer ih morate eliminisati

Koristite ga:

  • Kao podlogu drugom spreju, kako bi se taj drugi sprej adekvatno vezao za materijal glatke površine

  • Da bi sprečili razdvajanje premaza i podloge nakon sublimacije

* NAPOMENA:

Ovaj ljubičasti sprej za sublimaciju koristi se za obradu keramike i stakla. Najbitnije je da se ovo sredstvo nanosi pre bilo kog spreja. Njegova svrha jeste da očisti i ukloni sve nečistoće pre nanošenja drugog sloja spreja i da omogući odgovarajući podlogu za sublimaciju.

materijali za sublimaciju
adheziono sredstvo
zaštitna oprema

Štampa

U našoj ponudi možete pronaći 2 takva štampača a to su Ricoh i Epson. Epson štampač prvi je štampač koji je krenuo u prodaju sa sublimacionom bojom. Možemo ga preporučiti svima koji štampaju svaki dan i spremni su za štampač koji zahteva održavanje i čišćenje. Ricoh sublimacioni štampač jači je korak u svetu sublimacije jer ne zahteva održavanje. Ricoh ne zahteva rad svakog dana i sam se čisti te ne koristi boje na nadopunjavanje nego puno jednostavnije ketridže.

Ukoliko ste zainteresovani za poliester/pamuk majice ili štampače za sublimaciju mincom tim vam stoji na raspolaganju. Kod nas možete pronaći obuku u pripremi i štampi te savete u odabiru štampača ili paketa.

Ljubičasti sprej za sublimaciju samo je jedan od 4 spreja u našoj ponudi. Pored sprejeva za sublimaciju imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Možete pogledati još neku opremu koja je namenjena za sublimacionu štampu. Tu su:

Kako bi saznali više o sublimaciji i načinu pripreme sublimacionih proizvoda posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!